image description

Παρελθόν φαίνεται ότι θα αποτελέσει ο Νίκος Παπαδόπουλος από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Παρά τη μεγάλη του προσφορά στην ομάδα της Ριζούπολης την οποία κρατάει σε τροχιά δεύτερης θέσης παλεύοντας σκληρά γι’ αυτήν μαζί με τον Καραϊσκάκη, φαίνεται ότι τα μαζεμένα άσχημα αποτελέσματα δημιουργούν συνθήκες που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει.

Σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό ο κ. Παπαδόπουλος είπε μεταξύ των άλλων:

«Είναι μια δύσκολη στιγμή. Κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Ήδη έχω συζητήσει να βρεθώ με τον πρόεδρο να δούμε τι πρέπει να αλλάξει και θα δούμε τι θα αποφασίσει ο πρόεδρος. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Ήρθα με πολλά όνειρα, προσπάθησα πάρα πολύ, δούλεψα πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς πήγαν στραβά τα πράγματα. Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος αποφασίζει. Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης και αποφασίζει πως θα προχωρήσουμε.

Ερωτηθείς για το αν θέτει θέμα παραίτησης, απάντησε: «Θα αποφασίσει ο πρόεδρος. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και θα πάρει την απόφαση για το καλό της ομάδας. Αν αποφασίσει να φύγω εγώ, αυτή θα είναι η απόφασή του».

Πέρα από την παραίτησή, πάντως, σίγουρα η αλλαγή προπονητή θα αλλάξει την ψυχολογία στον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα τα δώσει όλα για την τελική του αντεπίθεση.