Το γήπεδο έφταιξε κατά τον Γιώργο Δώνη στο ότι η ομάδα του δεν κέρδισε σήμερα τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο χαρακτήρισε πιο τυχερό στο σκοράρισμα.

«Δεν μπορώ να μιλήσω ποδοσφαιρικά για τον λόγο ότι αν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας περιορίζεται στα 30 μέτρα πλάτος επί 50 δεν μπορώ να κάνω ανάλυση τακτικής. Προσπάθησαν και οι 22 ποδοσφαιριστές σκληρά, σ’ ένα ακατάλληλο γήπεδο, λόγω πάγου. Η πιο τυχερή ομάδα που μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κέρδισε και το πήρε τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα. Θέλαμε το αποτέλεσμα διαφορετικό, αλλά έχουμε ένα ακόμα ματς να κάνουμε τη δουλειά που πρέπει και να περάσουμε στην  επόμενη φάση».

Για το αν υπάρχει γιατρικό στο σκοράρισμα: «Το έχουμε συζητήσει κι άλλες φορές, άλλοτε σκοράρουμε, άλλοτε δυσκολευόμαστε. Οι ποδοσφαιριστές μας το επόμενο διάστημα στα παιχνίδια που έρχονται θεωρώ ότι θα τα καταφέρουν να σκοράρουν, θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή τους, θα παίξουν πιο απελευθερωμένα και είτε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος είτε του κυπέλλου, θα κάνουν αυτό που πρέπει».

Για το αν οι απουσίες που είχε θα άλλαζαν κάτι στο παιχνίδι: «Όχι σε αυτό το γήπεδο».

Για τη διαμαρτυρία στο τέλος προς τον διαιτητή: «Δεν έχω να πω κάτι».

Για το αν έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι από τον διαιτητή: «Ήταν και πριν ξεκινήσει το ματς παγωμένο το γήπεδο. Δεν αποφασίζω εγώ, άλλοι αποφασίζουν».