image description

Πίσω τους αφήνουν στον ΠΑΣ Γιάννινα τον νικηφόρο αγώνα με τον Παναθηναϊκό και κοιτάζουν μπροστά τους το επόμενο παιχνίδι που είναι με την Παναχαϊκή για το πρωτάθλημα. Πρόκειται για το ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία του Β’ γύρου της Super League 2 και που είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια, καθώς η Παναχαϊκή θα έρθει να κάνει το παν για να κόψει κι άλλους βαθμούς από τον ΠΑΣ… Γι’ αυτό και η μαζική παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο κρίνεται απαραίτητη.

Η προετοιμασία των «κυανόλευκων» θα είναι πολύ σύντομη και ουσιαστικά θα αρχίσει από αύριο, αφού σήμερα όσοι αγωνίστηκαν με τον Παναθηναϊκό έκαναν αποθεραπεία για περίπου 45 λεπτά, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν «κορόιδο» και δίτερμα με πολλά από τα παιδιά της Κ19.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σεργκελασβίλι και Γροσδάνης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι και είναι εξαιρετικά πιθανό πλέον την Κυριακή να δούμε στην αποστολή και τον Νικολιά.

Εν τω μεταξύ, μετά και την αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα κυπέλλου Παναθηναϊκού – ΠΑΣ Γιάννινα που προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και ώρα 17:15 στο ΟΑΚΑ, το αγωνιστικό πρόγραμμα της «κυανόλευκης» ομάδας βαραίνει αρκετά, μιας και τα ματς του κυπέλλου έρχονται πριν και μετά από σημαντικά ντέρμπι πρωταθλήματος στα Γιάννενα με Παναχαϊκή και Λεβαδειακό.