Το διοικητικό αδιέξοδο και το διαφαινόμενο “ναυάγιο” στη μεταβίβαση της ΠΑΕ Καραϊσκάκης στον κ. Καγιούλη, φαίνεται ότι αποτέλεσε την αιτία της αιφνίδιας παραίτησης του κ. Χαραλαμπίδη από τον πάγκο του Καραϊσκάκη. Το “διαζύγιο” επισημοποιήθηκε πριν από λίγο από την αρτινή ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Σύμφωνα με το artagoal.gr ο Καραϊσκάκης έχει κάνει focus σε δύο στόχους για την αντικατάσταση του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Ο ένας είναι ο 37χρονος Καρδιτσιώτης τεχνικός Γιάννης Μάγγος , ο οποίος έχει περάσει ως προπονητής από τον πάγκο του ΑΟ Καρδίτσας, του Δωτιέα Αγιάς, της Αναγέννησης Καρδίτσας και του ΟΦ Ιεράπετρας, όπου ήταν τα τελευταία 2,5 χρόνια έχοντας κατακτήσει 7 τίτλους με μεγαλύτερο επίτευγμα την άνοδο στη Football League.

O έτερος στόχος έχει ακουστεί αρκετές φορές και στο παρελθόν για τον Καραϊσκάκη και είναι ο 31χρονος Ηρακλειώτης προπονητής Γιώργος Πετράκης, ο οποίος έχει καθίσει στον πάγκο του ΑΟ Τυμπακίου, του Ηροδότου, του Ερμή Ζωνιανών και των Χανίων, από τον οποίο αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2018 με απολογισμό σε 48 παιχνίδια, 23 νίκες, 11 ισοπαλίες και 14 ήττες. Πριν λίγο καιρό βρέθηκε κοντά στο να αναλάβει τις τύχες της Καλαμάτας, όμως η συνεργασία δεν ευοδώθηκε.