image description

Μία σημαντική απώλεια θα έχει για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Παναχαϊκή ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Φάμπρι Κάστρο είναι ο πρώτος παίκτης που έπιασε το όριο των 4 κίτρινων καρτών μ’ εκείνη που είδε στο ματς των «Ζωσιμάδων» με τον Καραϊσκάκη και η ομάδα τον είχε δηλώσει για το προσεχές ματς. Στο όριο των καρτών (3) βρίσκεται και ο Λιάσος που σημαίνει ότι στην επόμενη θα εκτίσει κι εκείνος ποινή μίας αγωνιστικής, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΣ έχουν από 2 και κάτω.

Κατά τα λοιπά, όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν και σήμερα διαθέσιμοι στην προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στις 15:00 στο ΠΕΑΚΙ για να μην είναι πολύ σκληρά τα γήπεδα από την παγωνιά. Όσοι έπαιξαν με τον Παναθηναϊκό έκαναν για δεύτερη μέρα αποκατάσταση, καθώς ο κ. Γιαννίκης θέλει να τους διατηρήσει όσο γίνεται πιο ξεκούραστους για τα επόμενα παιχνίδια, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν και πάλι παρέα με παιδιά από την Κ19 δουλεύοντας σε τακτική και κατοχή μπάλας.

Καρτάλης, Νάουμετς και Νικολιάς είναι σε κανονικούς ρυθμούς και σταδιακά θα αρχίσουν να “γράφουν” περισσότερα λεπτά συμμετοχής στα παιχνίδια. Άλλωστε ήδη οι δύο πρώτοι χρησιμοποιήθηκαν μετά τους τραυματισμούς τους και το ίδιο αναμένεται να γίνει απ’ αυτήν την αγωνιστική με τον Νικολιά.

Η ομάδα θα προπονηθεί και πάλι το Σάββατο στις 12 στο ΠΕΑΚΙ.