Απογοητευμένος από την εξέλιξη του ματς ο κ. Γιαννίκης, καθώς δεν είδε την ομάδα του να μπορεί να παίξει αυτό που ήθελε, λόγω και των αναγκαστικών αλλαγών που έγιναν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Γιαννίκης:

Για το ματς: «Για μας είναι μεγάλη η απογοήτευση γνωρίζοντας, βέβαια, ότι παίζαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο, με την ποιότητα και τη μεγάλη ιστορία που έχει ο Παναθηναϊκός. Είμαι απογοητευμένος από το ότι αποκλειστήκαμε γιατί δείξαμε για μικρό χρονικό διάστημα σήμερα το παιχνίδι μας, ήμασταν παθητικοί ειδικά μετά το γκολ που βάλαμε και δώσαμε δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να φτάσει στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου και να μας απειλήσει με την ποιότητα που έχει. Σίγουρα στοίχισαν και οι δυο αναγκαστικές αλλαγές που κάναμε στον άξονα, με τους Σιόντη και Κάστρο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, εμείς κοιτάμε την συνέχεια και το πρωτάθλημα».

Για την αλλαγή της εικόνας του ΠΑΣ και αν ήταν θέμα απειρίας ή ρίσκου του Παναθηναϊκού που ανάγκασε τον ΠΑΣ σε λάθη: «Ήταν η πρώτη μας ήττα φέτος σε επίσημο παιχνίδι. Πιστεύω ότι καμία ομάδα που θα χάσει τον άξονα της σ’ ένα ματς δεν θα το περάσει εύκολα το πράγμα αυτό. Μέχρι το γκολ είχαμε πέντε έξι καλές αντεπιθέσεις, πρεσάραμε ψηλά, δείξαμε τι κάνουμε. Ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα το γνωρίζαμε αυτό, αλλά από την άλλη μέχρι το 1-1 είχε μόνο μια καλή ευκαιρία ο Παναθηναϊκός με μια κεφαλιά. Μετά με τις αλλαγές που έπρεπε να κάνουμε μας δέθηκαν τα χέρια τακτικά στον πάγκο. Στο β’ ημίχρονο γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος θα πίεζε και με τις αλλαγές που θα έκανε έπρεπε η ομάδα να ανταπεξέλθει, να είναι πιο κινητική, πιο δραστήρια, δεν το κάναμε και το πληρώσαμε».

Για το τι θα μπορούσε να κάνει μετά το 2-1 για να κόψει την ορμή του αντιπάλου: «Αλλάξαμε το σύστημα μας και το γυρίσαμε σε 4-5-1 και 4-3-3 όταν κάναμε επίθεση. Αλλά όπως είπα αν κάνεις τις αλλαγές τόσο νωρίς και από τον πάγκο και τακτικά είναι δεμένα τα χέρια σου. Πιστεύουμε σε κάθε παίκτη, αλλά ο Κάστρο και ο Σιόντης είναι και οι δύο σημαντικοί παίκτες για εμάς. Αν συνέβαινε το ίδιο και στον Παναθηναϊκό θα το ένιωθε. Φέτος αλλάξαμε νοοτροπία και το παίρνουμε ως μάθημα αυτό που έγινε. Αυτό που μας έφερε ως εδώ ήταν ότι είμαστε κινητικοί, δημιουργικοί, πρεσάρουμε ψηλά, είχαμε και τόλμη αμυντικά αλλά και επιθετικά, αλλά σήμερα το δείξαμε μόνο σε μικρό χρονικό διάστημα».

Για το αν η ήττα θα επηρεάσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στη συνέχεια: «Δεν πιστεύω, δεν δείξαμε ως τώρα τάσεις ότι θα έχουμε κάποιο θέμα. Είναι η πρώτη μας ήττα μετά από έξι μήνες δουλειάς. Συμβαίνουν αυτά. Το παίρνουμε σαν μάθημα, σαν το επόμενο βήμα της εξέλιξής μας και θα δούμε πόσο θα μας λείψουν αυτοί οι δύο παίκτες και θα κοιτάξουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει με τη Λιβαδειά”.

Για το πόσο θα λείψουν Κάστρο και Σιόντης: «Έχουν πάθει θλάση, ακόμα δεν ξέρω τι βαθμού. Σίγουρα θα έχουμε θέμα και στα επόμενα ματς».