ON DEMAND
Featured · ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χάνει Κάστρο και Σιόντη ο Γιαννίκης

Πολύ σκληρό παιχνίδι έγινε στο ΟΑΚΑ, αφού οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για την πρόκριση και σε κάποια σημεία η ένταση ξέφυγε εξαιτίας των τεταμένων νεύρων. Ο διαιτητής Παπαδόπουλος μοίρασε 11 κίτρινες κάρτες και δύο απ’ αυτές έγιναν κόκκινη για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, τον Κουρμπέλη. Τρεις παίκτες αντικαταστάθηκαν υποχρεωτικά, οι Κάστρο, Σιόντης και Μπουζούκης, ενώ ο Πούγγουρας έπαιζε με δεμένο κεφάλι.

Για τους δύο παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα ο κ. Γιαννίκης είπε ότι η πρώτη εκτίμηση είναι ότι έχουν θλάση, αλλά το πόσο σοβαρή είναι θα εκτιμηθεί σε μαγνητική που θα κάνουν αύριο. Πολύ σοβαρές απώλειες για την ομάδα, που σπάνια παίζει χωρίς έναν από τους δύο στη μεσαία γραμμή. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι ο ΠΑΣ θα στερηθεί των υπηρεσιών τους σίγουρα με τον Λεβαδειακό και πολύ πιθανό και με τον Εργοτέλη ή ακόμα και τα Χανιά.

image description

Ο Κάστρο τη στιγμή του τραυματισμού του χτύπησε επανειλημμένως το χέρι του στο χόρτο από τα νεύρα του, αφού προφανώς κατάλαβε τι έπαθε.

Τέλος, ο Μπουζούκης έπαθε διάστρεμμα.

Μοιράσου: