Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πλην των δύο τραυματιών, Κάστρο και Σιόντη, οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στο γήπεδο. Στο πρώτο μέρος της προπόνησης οι παίκτες «φρέσκαραν» τους αυτοματισμούς στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους, ενώ στη συνέχεια εκείνοι που είχαν αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό γυμνάστηκαν υπό την επίβλεψη του κ. Ντουρουντού, ενώ υπόλοιποι δούλεψαν σέντρες και τελειώματα φάσεων.

“Στροφές” αρχίζει να ανεβάζει ο Ελευθεριάδης, που δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή και να αρχίσει να παίρνει σιγά-σιγά και χρόνο συμμετοχής.

Την προπόνηση παρακολούθησαν και οι προπονητές των υποδομών Χρήστος Αγγέλης και Μιχάλης Μπόλος, κάτι που γίνεται σε πολύ συχνή βάση, αφού παρόμοια πράγματα δουλεύουν και οι μικρότερες ομάδες.

Επόμενη προπόνηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Σάββατο στις 12.

Εν τω μεταξύ, σύγχυση έχει δημιουργηθεί σχετικά με την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης. Η διοργανώτρια αρχή στο πρόγραμμα που έστειλε το πρωί της Παρασκευής στον ΠΑΣ τον ενημέρωσε ότι το παιχνίδι αυτό θα γίνει Παρασκευή 14/2 στις 17:00, ενώ στη σελίδα της SL 2 φαίνεται ότι θα διεξαχθεί Κυριακή 16/2 στις 14:45. Η ΠΑΕ αναμένει διευκρίνιση για το αν έγινε τελικά κάποια αλλαγή σε σχέση με το αρχικό πρόγραμμα που της εστάλη.