Ατομικά προγράμματα έκαναν και σήμερα οι Κάστρο και Σιόντης που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο παίκτες θα γίνει προσπάθεια να προλάβουν τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με τον Εργοτέλη, αφού είναι δεδομένο ότι στο παιχνίδι της Δευτέρας θα απουσιάσουν. Ατομικό συνεχίζουν επίσης ο Σεργκελασβίλι και ο νεαρός τερματοφύλακας Βενετικίδης. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Στη σημερινή προπόνηση ο κ. Γιαννίκης ανακάτεψε αρκετά τους παίκτες του στη διάρκεια του διπλού, αναζητώντας λύσεις κυρίως στη νευραλγική μεσαία γραμμή που θα έχει τις δύο απουσίες, αντιθέτως πολλές λύσεις υπάρχουν για τα εξτρέμ, αφού είναι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένου του Χρήστου Ελευθεριάδη που δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Αυτό που ζητούσε συνεχώς από τους παίκτες του ο κ. Γιαννίκης στο διπλό ήταν να βγάζουν περισσότερη ενέργεια, να πρεσάρουν, να μη χαλαρώνουν, να μένουν συγκεντρωμένοι και να βγάζουν την μπάλα μπροστά και όχι πίσω όταν την κλέβουν.