image description

Χαρούμενος ο Σωτήρης Αντωνίου από τη σπουδαία νίκη της ομάδας του, έστω κι αν δεν έγινε ένα καλό παιχνίδι. Ο κόουτς του Λεβαδειακού συνεχάρη τους παίκτες του και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη, καθώς εκτίμησε ότι οι παίκτες του υπηρέτησαν πολύ καλά το πλάνο.

«Κάναμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο και που ακολούθησαν το πλάνο μέχρι τέλους, απέναντι σε μια ιστορική και καλή ομάδα που είναι 1η στη βαθμολογία. Είναι δίκαιη η νίκη μας, γιατί δεν απειληθήκαμε. Επιλέξαμε εμείς να έχει κατοχή ο αντίπαλος και φεύγουμε με τους 3 πόντους από μια δύσκολη έδρα και απέναντι σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο για τα δεδομένα κατηγορίας. Κοιτάμε ένα-ένα τα ματς, το πρωτάθλημα έχει δρόμο, έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με την Κέρκυρα και όλα τα ματς πρέπει να τα βλέπουμε με σοβαρότητα».

Για το αν εκμεταλλεύτηκε την κούραση και τις απουσίες του ΠΑΣ ή η ομάδα του έκανε τον ΠΑΣ να φαίνεται τόσο κακός: «Είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί πολύ σε όλα τα ματς. Ο ΠΑΣ είχε διαβάσει το παιχνίδι μας και την κατοχή μπάλας που παίζαμε, όπως κι εμείς ήμασταν διαβασμένοι. Και μιας και μιλάμε τακτικά, η τοποθέτηση του Καραχαλιού ανάμεσα στα στόπερ κλείδωσε τους χώρους που δημιουργεί ο ΠΑΣ Γιάννινα χτυπώντας στα μεσοδιαστήματα».

Για το τι άλλαξε στον Λεβαδειακό και έρχονται οι νίκες: «Διαχειρίστηκε η ομάδα μία κρίση. Ο Λεβαδειακός είναι ομάδα που είχε υψηλούς στόχους και έπρεπε να είναι στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Όμως είχε ήττες που δεν τις άξιζε. Πήγαμε παιχνίδι με παιχνίδι απ’ όταν ήρθα. Ο Λεβαδειακός έχει νεαρά παιδιά, έχει συμπαγές σύνολο, όλοι παίζουν για την ομάδα».

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι αντίθετες ψυχολογίες των ομάδων, καθώς ο ΠΑΣ προερχόταν από αποκλεισμό στο κύπελλο και ο Λεβαδειακός από συνεχείς νίκες: «Όταν κάνεις μία μεγάλη προσπάθεια όπως έκανε ο ΠΑΣ και ήταν κοντά στο να προκριθεί και δεν έρχεται, σίγουρα απογοητεύεσαι, αλλά είναι έμπειρη ομάδα, ιστορικός σύλλογος και θα βρει τον δρόμο του».

 

Καραχάλιος

«Ήρθαμε όπως σε όλα τα ματς με στόχο τη νίκη. Δεν το κάναμε με ποδόσφαιρο κυριαρχίας είχαμε άλλο πλάνο σήμερα, μας βγήκε, έχουμε δουλειά ακόμα μπροστά μας, το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε».

Για το αν το πιστεύουν όλο και περισσότερο ότι μπορούν να μπουν σφήνα ανάμεσα σε ΠΑΣ και Απόλλωνα Σμύρνης: «Σίγουρα το πιστεύουμε από την αρχή, άσχετα αν είχαμε αρνητικά αποτελέσματα».