image description

Στη μεσαία γραμμή συνεχίζει να «πονάει» ο ΠΑΣ Γιάννινα. Πριν από 1 με 1,5 μήνα ο «πονοκέφαλος» εστιαζόταν στους εξτρέμ, ενώ από τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και μετά, το κυρίως πρόβλημα είναι οι αμυντικοί χαφ. Σήμερα ο κ. Γιαννίκης στη διάρκεια του διπλού δοκίμασε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς παικτών στην τετράδα των χαφ (Λιάσος, Λώλης, Καρτάλης, Γροσδάνης, Νικολιάς, Ξύδας), αφού άλλαζε συνέχεια τους εσωτερικούς, αλλά και τους ακραίους χαφ, ενώ στην επίθεση προβάδισμα έχουν οι Παμλίδης και Λέο, με τον Κρίζμαν να μην παίζει με τους βασικούς.

Δυστυχώς ο Σιόντης δεν είναι ακόμα έτοιμος και παρότι έβγαλε το πρώτο μέρος της χθεσινής προπόνησης στη Βουνοπλαγιά, σήμερα δεν προπονήθηκε με τους υπόλοιπους, αλλά έκανε ατομικό. Ο Κάστρο βγήκε αρχικά για τρέξιμο και συνέχισε στο γυμναστήριο.

Στα ευχάριστα της ημέρας ήταν η πρώτη συμμετοχή του Σεργκελασβίλι σε ασκήσεις με μπάλα μετά τον τραυματισμό του στους χιαστούς πριν 6 μήνες. Έπαιξε με την υπόλοιπη ομάδα στο πρώτο μέρος του προγράμματος, αλλά την ώρα του διπλού συνέχισε το ατομικό του υπό την επίβλεψη του κ. Ντουρουντού.

Η ομάδα αύριο (Σάββατο) θα αναχωρήσει από Θεσσαλονίκη αεροπορικώς για το Ηράκλειο κι εκεί θα προπονηθεί για τελευταία φορά πριν το ματς.