Ο Αλέκος Βοσνιάδης παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τις ευκαιρίες στο ματς, όμως όσο δεν έβαζε το δεύτερο γκολ επέτρεψε στην ομάδα του να πιστέψει ότι θα μπορούσε να πάρει τον πολύτιμο βαθμό για τη μάχη εισόδου στην εξάδα.

«Ένας σπουδαίος βαθμός για μας απέναντι στον πρωτοπόρο στην έδρα του. Σίγουρα αυτό που πετύχαμε στο τέλος δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες μας να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να αφήνουν κανένα παιχνίδι και μέχρι το τέλος πρέπει να ψάχνουμε να πάρουμε το παραμικρό που μπορούμε. Προσπαθήσαμε να αιφνιδιάσουμε με αλλαγή σχηματισμού τον ΠΑΣ κι ενώ για ένα 15λεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, στην πρώτη φάση από κακή αντίδραση όλης της άμυνας κι ενώ όλοι οι παίκτες ήταν τοποθετημένοι κατόρθωσαν οι παίκτες του ΠΑΣ και πήραν τις κόντρες, σκόραραν και βρεθήκαμε μ’  ένα τέρμα στην πλάτη μας. Επηρεαστήκαμε σίγουρα από το γεγονός. Είχε καλύτερη αυτοπεποίθηση ο ΠΑΣ στο α’ ημίχρονο, κέρδισε τις μονομαχίες, μας έβγαλε φάσεις, του βγήκαν οι συνεργασίες.

Φτάσαμε στο ημίχρονο και είπαμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα και όχι μόνο κάποια. Αρχίσαμε να κάνουμε τις αλλαγές μας, βοήθησαν τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο. Από το 70’ και μετά πήγαμε σε αλλαγή σχηματισμού. Από εκεί και μετά είχαμε μεγαλύτερη κατοχή, αλλά ο ΠΑΣ έκανε πάλι δύο φάσεις. Δεν κατάφερε να πετύχει το δεύτερο τέρμα και όσο είσαι μέσα στο παιχνίδι και αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ο αντίπαλος γυρίζει προς τα πίσω να κρατήσει το αποτέλεσμα, τότε είναι εφικτό να γίνει κάτι. Μας δόθηκαν τρεις φάσεις και ήρθε το γκολ που μας έδωσε τον πόντο.

Είμαστε ευχαριστημένοι από προσπάθεια, αλλά όχι από εμφάνιση του α’ ημιχρόνου. Αν θέλουμε να έχουμε τύχη και να είμαστε στα πλέι-οφ όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με αυτοπεποίθηση και να μην κοιτάμε ονόματα αντιπάλων. Έχουμε έμπειρη ομάδα, θα το πετύχουμε γρήγορα να βρεθούμε στην εξάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Καλή συνέχεια στον κόουτς του ΠΑΣ και την πολύ καλή ομάδα που έχει».

Για τις πολλές ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΣ και αν άρχισε να το πιστεύει ότι θα τον τιμωρήσει η μπάλα: «Όσο είσαι μέσα στο παιχνίδι εννοείται ότι ο αντίπαλος θα αγχωθεί, θα πάει προς τα πίσω και εκεί παίρνουμε τα μέτρα εμείς. Τα παιδιά που ήρθαν από πάγκο έδωσαν όντως μεγάλη δύναμη και είχαμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας, πατήσαμε στην περιοχή του ΠΑΣ σ’ εκείνο το διάστημα και ήρθε το γκολ. Συμβαίνουν τα πάντα όσο είσαι μέσα στο ματς».

 

Νίκος Βρεττός: «Πολύ σημαντικός βαθμός

«Πολύ σημαντικός βαθμός για μας, ξέραμε ότι θα ερχόμασταν στην καλύτερη έδρα, αλλά δεν ήρθαμε για να χάσουμε. Συνεχίζουμε, κάτω το κεφάλι γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο έδιναν την ψυχή τους τα παιδιά και πραγματικά δουλεύουμε σκληρά. Η ομάδα έχει μέλλον. Προχωράμε όσο πιο δυνατά μπορούμε. Είχαμε ξεκινήσει από το μηδέν, άλλαξαν πρόσωπα ακόμα και στη διοίκηση και με ικανοποιεί ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Ο κόουτς μου έχει δείξει ότι με εκτιμάει, τον εκτιμώ κι εγώ. Είναι πολύ προσωπικό το θέμα. Συνεχίζουμε».