Για σκορ που έπρεπε να είναι μεγαλύτερο έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο κ. Γιαννίκης, αλλά δυστυχώς όταν τα γκολ δεν μπαίνουν και ο αντίπαλος μένει ζωντανός στο ματς, τότε τέτοιες φάσεις μπορεί να συμβούν.

«Μεγάλη απογοήτευση για μας το αποτέλεσμα. Σε μεγάλο χρονικό διάστημα κάναμε ένα σχετικά καλό παιχνίδι, προηγηθήκαμε 1-0 και μπορούσε το σκορ να είναι και 3-0, 4-0, αντ’ αυτού φτάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο να δεχτούμε το γκολ. Δύο είναι οι λύσεις, ή το ματς έπρεπε να είναι 2-0 ή 3-0 ή να μπορούμε να διώξουμε την μπάλα ή δεν περνάει ένας παίκτης από 3-4 άτομα. Αυτά όλα δεν έγιναν και γι’ αυτό το ματς είναι 1-1. Θα μπορούσε να είναι μια καλή και δίκαιη νίκη σ’ ένα δύσκολο ματς».

Αν ήταν όντως μια καλή απόδοση του ΠΑΣ αυτή που είδε ο κόσμος: «Είχαμε 6-7 καθαρές ευκαιρίες για γκολ και ο αντίπαλος μόνο μία κεφαλιά και το γκολ. Είχαμε τετ-α-τετ και τεράστιες ευκαιρίες. Πιστεύω ότι αν έχεις ένα αγωνιστικό ποδήλατο, θες άσφαλτο. Αν πας στο βουνό θες mountain bike. Παρ’ όλα αυτά δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο σ’ ένα μαχητικό και δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος τακτικά δεν έκανε κάτι. Αυτά είδα. Αν είχε γίνει 3-0 θα ήταν δίκαιο το σκορ. Δεν ξέρω τι απόδοση θα έπρεπε να δείτε. Έκανες τις ευκαιρίες σου. Ήταν μαχητικό ματς, αλλά δεν το καθαρίσαμε και είναι δικό μας σφάλμα».

Για το τρίτο ματς που δέχεται γκολ στις καθυστερήσεις ο ΠΑΣ και την οπισθοχώρηση στο τελευταίο δεκάλεπτο: «Κοιτάξαμε να τους πούμε να βγουν έξω, αυτά συμβαίνουν όταν δεν έχεις καθαρή μεταβίβαση, δεν είχαμε ψυχραιμία να κρατήσουμε την μπάλα. Αλλάξαμε γρήγορα το σύστημα στο β’ ημίχρονο, αλλά αν χάνεις εύκολα την μπάλα πιέζεσαι. Στο γκολ ήμασταν 4 εναντίον ενός. Μεγαλύτερη υπεραριθμία δεν μπορούσαμε να έχουμε σ’ εκείνη τη φάση. Αν κρατάς ζωντανό τον αντίπαλο μπορεί να βγει αυτή η φάση».

Για το αν είναι βαρύ το κλίμα  και αν θα κοστίσει στην ψυχολογία των παικτών: «Λογικό να είναι βαρύ το κλίμα. Δέχεσαι γκολ σε ματς που έπρεπε να το καθαρίσεις. Τα κεφάλια είναι κάτω, αλλά από αύριο αρχίζει η ανάλυση, η εμψύχωση και η δουλειά και πάμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν τιμώρησε τον ΠΑΣ ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου: «Αν κρατάς τον αντίπαλο στο παιχνίδι μπορεί κάτι να συμβεί. Αν διώχναμε στο τέλος θα τελείωνε το ματς. Μπορούσες να κερδίσεις το ματς άνετα».