image description

Το δεύτερο χρηματικό πρόστιμο της σεζόν επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τα 1500 ευρώ της ΕΠΟ για τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και αφορούσε τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής με τη Δόξα Δράμας, όπου λόγω πυρσών είχε υπάρξει μία μικρή διακοπή του παιχνιδιού. Το πρόστιμο που επιβλήθηκε είναι 1950 ευρώ.

Επίσης επιπλέον 1000 ευρώ θα πληρώσει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, διότι οι ποδοσφαιριστές της αντίκρισαν πέντε κίτρινες κάρτες και σε περιπτώσεις που η ίδια ομάδα δέχεται από 5 κίτρινες και πάνω πληρώνει έξτρα πρόστιμο.

Θυμίζουμε ότι εκκρεμούν οι αποφάσεις για δύο ακόμα κλήσεις της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα παιχνίδια με Απόλλωνα Λάρισας και Παναχαϊκή.

Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ χρηματική ποινή ύψους χιλίων εννιακοσίων πενήντα (1.950) ευρώ (αγώνας με ΠΑΕ Δόξα Δράμας, 8η αγωνιστική).

Επίσης, βάσει του άρθρου 16 § 1 περ. α’, γ’ ΙΙ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, επιβάλλει χρηματική ποινή 1.000 ευρώ στην ομάδα ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.