Δύο σίγουρες απουσίες θα έχει ο Αργύρης Γιαννίκης την Κυριακή στον αγώνα των «κυανόλευκων» με τον Απόλλωνα Πόντου και οι οποίες έχουν να κάνουν με τιμωρίες λόγω κίτρινων καρτών. Οι Αποστολόπουλος και Λιάσος έχουν συμπληρώσει 4 κίτρινες και δηλώθηκαν να εκτίσουν τιμωρία μίας αγωνιστικής στο ματς που έρχεται. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο προπονητής να κάνει κι ένα μικρό ροτέισον, ώστε να «φρεσκαριστεί» η ομάδα για το σπουδαίο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τις 4 κίτρινες συμπλήρωσε και ο Καρτάλης, αλλά θα δηλωθεί σε άλλο παιχνίδι, καθώς παίζεται ακόμα το πότε θα είναι έτοιμος ο Κάστρο να βγάλει 90λεπτο και πιθανόν ο Κολομβιανός αμυντικός χαφ να παίξει με τον Απόλλωνα Πόντου μόνο μερικά λεπτά ή και καθόλου για να προστατευθεί.

Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου σήμερα (Τετάρτη) το μεσημέρι στις 15:00 στο ΠΕΑΚΙ. Αρχικά οι ποδοσφαιριστές είχαν στο πρόγραμμα τους ασκήσεις ενεργοποίησης και ενδυνάμωσης, ενώ στη συνέχεια είχαν ασκήσεις κυκλοφορίας στον αγωνιστικό χώρο και επιθετική τακτική.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα αύριο στις 12 στο ΠΕΑΚΙ

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας της Κυριακής θα διεξαχθεί στη Νέα Τρίγλια, περίπου 50 χλμ από την Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της διαμάχης οικονομικής φύσεως που έχει η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου με τον ερασιτέχνη, κάτι που οδήγησε τον τελευταίο στην απόφαση έξωσης της επαγγελματικής ομάδας από τις εγκαταστάσεις του!

Επίσης θυμίζουμε ότι ο αγώνας δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση, αλλά θα τον ακούσετε ραδιοφωνικά από τον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3.