Με ανυπομονησία περιμένουν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού εκτός από το μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, υπάρχει ασφαλώς και το γόητρο από ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων που έχουν ως στόχο την άνοδο. Οι προπονήσεις είναι σε αυξημένη ένταση αυτό το διήμερο, αφού όλοι θέλουν να δείξουν στον προπονητή ότι είναι ετοιμοπόλεμοι.

Δεδομένα θα έχει και κάποιες επιστροφές ο κ. Γιαννίκης, οι οποίες θα του κάνουν πιο εύκολη την επιλογή της ενδεκάδας. Οι Παντελάκης και Αποστολόπουλος θα είναι διαθέσιμοι και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αρχική επιλογή της ενδεκάδας.

Εκεί που ως συνήθως «παίζονται» θέσεις είναι στους εξτρέμ και την επίθεση, με όλους τους συνδυασμούς παικτών στα άκρα να είναι πιθανοί, ενώ για επιθετικό δίδυμο  οι πιθανότεροι είναι οι Κρίζμαν και Λέο, με τον Παμλίδη όμως να παίζει δυνατά για συμμετοχή ως δεξί εξτρέμ.

Απόντες σήμερα από την προπόνηση ήταν οι Νάουμετς και Γιαννίκογλου που έχουν κάποιες ενοχλήσεις και ακολούθησαν ατομικά προγράμματα.

Στην προπόνηση που έγινε σήμερα στο ΠΕΑΚΙ το πρόγραμμα περιελάμβανε τακτικά παιχνίδια, στατικές φάσεις και δίτερμα 9Χ9 στο μισό γήπεδο, με τους παίκτες χωρισμένους σε τρεις ομάδες. Η ομάδα που δεν έπαιζε δούλευε σε τελειώματα φάσεων όσο περίμενε τη σειρά της να ξαναμπεί.