Ο βοηθός του κ. Τεννέ έκανε δηλώσεις στην αίθουσα τύπου, ο κ. Αντωνόπουλος, ενώ δεν εμφανίστηκε καν παίκτης των φιλοξενούμενων. Ο βοηθός του κ. Τεννέ παραδέχτηκε την ανωτερότητα του ΠΑΣ και στα 90 λεπτά. «Δύσκολη μέρα για μας. Σίγουρα είναι βαρύ το σκορ και κακό το αποτέλεσμα. Ήρθαμε για ένα ντέρμπι πρωτοπόρων, αλλά δεν ανταποκριθήκαμε και δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος για 90 λεπτά και επικράτησε δίκαια. Κοιτάμε μπροστά, σκύβουμε το κεφάλι και πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Είμαστε απογοητευμένοι από τους εαυτούς μας. Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα όμως».

Για την εικόνα κατάρρευσης που παρουσίασε στην άμυνα, ενώ είχε μηδέν παθητικό επί 5 ματς: «Ήμασταν όντως βελτιωμένοι σε κάποια πράγματα, αλλά σήμερα δεν μπήκαμε καλά, περιμέναμε την πίεση από τον αντίπαλο, είχαμε τακτικό πλάνο, αλλά δεχτήκαμε 2 γκολ από στατικές φάσεις. Στην προσπάθεια να ξαναμπούμε στο ματς έμειναν αρκετοί κενοί χώροι. Είμαστε απογοητευμένοι από τους εαυτούς μας, δεν είναι αυτή η εικόνα μας».

Για το -7 στη βαθμολογία και αν ανατρέπεται: «Το πρωτάθλημα έχει προχωρήσει ήδη, η βαθμολογία δείχνει μια δυναμικότητα των ομάδων, ο πρωτοπόρος έχει αποκτήσει διαφορά ασφαλείας. Φαντάζει δύσκολος ο αρχικός μας στόχος που ήταν η απευθείας άνοδος, θα κοιτάξουμε να επανέλθουμε, υπάρχει και ο δευτερεύων στόχος. Έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας, είναι ιδιαίτερο το πρωτάθλημα και ακολουθούν τα πλέι-οφ. Θα κοιτάξουμε τον εαυτό μας πρωτίστως».

Για την επιλογή της τριάδας στην άμυνα, που άλλαξε μετά το 2-0: «Ο αντίπαλος είχε ποιότητα και ταχύτητα από τη μέση και μπροστά, το είχαμε ξαναδουλέψει επιθετικά και αμυντικά το 3-5-2. Ο κόουτς προτίμησε να ξεκινήσει έτσι, είχε κάποια βάση το σκεπτικό του, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα δεν μας δικαιώνει ως ομάδα. Η ήττα όμως έχει να κάνει κυρίως με την εμφάνιση, όχι το σύστημα».