Την πίτα της για τη νέα χρονιά έκοψε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα το μεσημέρι της Δευτέρας στην αίθουσα εκδηλώσεων Αλέα στην περιοχή της Ολυμπιάδας. Παρόντες ήταν στελέχη της ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές της επαγγελματικής ομάδας, αλλά και όλων των τμημάτων υποδομής Κ19, Κ17, Κ16 και Κ15, τα τεχνικά επιτελεία, ο γιατρός της κ. Ριστάνης, οι γενικοί αρχηγοί και οι εργαζόμενοί της. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραμείνει στα Γιάννενα ο κ. Χριστοβασίλης και να παραβρεθεί κι εκείνος. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ κ. Κολόκας και ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΚΙ και περιφερειακός σύμβουλος κ. Λαζάνης, από την ΕΠΣΗΠ ο κ. Δαβής, η πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών κ. Ακονίδου, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα κ. Οικονόμου και από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές ο κ. Κλείτσας.

Λόγω της απουσίας του προέδρου την πίτα έκοψαν ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Ντάσιος με τους τρεις αρχηγούς, Σκόνδρα, Μπουκουβάλα και Νικολιά.

Ο υπεύθυνος τύπου, κ. Πεδιαδιτάκης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Γιώργος Ντάσιος που μετέφερε τις ευχές του προέδρου που έπρεπε να γυρίσει εκτάκτως στην Αθήνα για υγεία σε όλους. Τέλος ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία για τους μικρότερους και τους προέτρεψε να «κρατάνε τα μυαλά τους μέσα στο κεφάλι».

Τυχεροί της πίτας ήταν ο Λευτέρης Χουτεσιώτης από τους ποδοσφαιριστές και ο Ηλίας Μύταρης που εργάζεται στα γραφεία, η κα Ακονίδου από τους καλεσμένους της ομάδας και από τις μικρές ομάδες ο Βουκουβάλας από την Κ19, ο Τσιούτσιος από την Κ17 και ο Καπατσέλης από την Κ15. Τα φλουριά συνοδεύονταν και από έναν φάκελο για τον κάθε τυχερό της ομάδας και μία φανέλα για την κα Ακονίδου.

Δείτε στο τέλος του ρεπορτάζ το βίντεο με τις δηλώσεις των Σκόνδρα, Παμλίδη και Χουτεσιώτη