Μία ακόμα ενδιαφέρουσα ραδιοφωνική βραδιά Τρίτης με «Νυχτερινή έφοδο» στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3. Οι Γιάννης Γιαννάκης και Νίκος Κασιούμης συνομίλησαν με τον προπονητή μπάσκετ του IBC, Στέφανο Χατζάρα για τον πρώτο αγώνα μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο που θα δώσει η νεοσύστατη ομάδα του IBC, με τον  προπονητή να απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον κόσμο για το παιχνίδι της Κυριακής (19:45) IBC-ΧΑΝΘ στο Νέο κλειστό και φυσικά κάλεσμα και σε άτομα με αναπηρίες να βγουν από τα σπίτια τους και να έρθουν κοντά στον αθλητισμό.

Τη σκυτάλη πήρε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Τάκης Κλείτσας, ο οποίος σχολίασε την πορεία της φετινής ομάδας, αλλά είχε την ευκαιρία να θυμηθεί και χαρακτηριστικές στιγμές από τη δεκαετία του ’80, ως ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Και φυσικά ο καθ’ ύλην αρμόδιος να σχολιάσει το πώς έζησε ως ρεπόρτερ του ΠΑΣ Γιάννινα τον Μπάρι Χουλσόφ το β’ εξάμηνο του 1991. Η δόξα του Άγιαξ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, βάζοντας κι εκείνος ένα μικρό λιθαράκι στην ιστορία της «κυανόλευκης» ομάδας.