Όλο το ΠΕΑΚΙ ήταν μπλε σήμερα το μεσημέρι! Αντί για εσωτερικό δίτερμα, όπως συνηθίζεται, ο κ. Γιαννίκης ζήτησε από τους συνεργάτες του των υποδομών να γίνουν δύο μικρής διάρκειας αγώνες με τις ομάδες Κ19 και Κ17. Έτσι το προπονητικό κέντρο γέμισε σήμερα από ποδοσφαιριστές με μπλε φόρμες και φανέλες και το πρόγραμμα κατά βάση περιελάμβανε δύο ημίχρονα 25λεπτης διάρκειας, όπου η επαγγελματική ομάδα κατέβηκε με μία σύνθεση που είχε πολλούς από τους παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής ή που προέρχονταν από τραυματισμούς και μία σύνθεση παρόμοια μ’ αυτή που έπαιξε με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα δύο διπλά παρακολούθησαν και πολλοί γονείς νεαρών ποδοσφαιριστών στις κερκίδες. Στο πρώτο νίκησε ο ΠΑΣ με 2-0 με γκολ των Γροσδάνη και Νάουμετς, ενώ το δεύτερο έληξε 0-0.

Ο Κάστρο προφυλάχθηκε και σήμερα και ακόμα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα αν θα ταξιδέψει ή όχι στα Χανιά για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι 50%-50%.

Απρόοπτο δυστυχώς υπήρξε με τον Νάουμετς, που γύρισε στον κακό αγωνιστικό χώρο το πόδι του στο φιλικό δίτερμα και δεν είναι ακόμα γνωστό αν είναι διάστρεμμα και τι βαθμού. Πάνω που είχε επιστρέψει στις προπονήσεις, «φτου κι απ’ την αρχή», δηλαδή.

Ο τραυματισμός αυτός είναι ένα ακόμα μήνυμα για το ότι το καλοκαίρι πρέπει οπωσδήποτε να ξηλωθούν και να φτιαχτούν εκ νέου τα δύο γήπεδα του ΠΕΑΚΙ, που τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνα για πάρα πολλούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών. Θα πρέπει να  αποφασίσουν από τώρα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και Χριστοβασίλης πως θα προχωρήσουν στην ανακατασκευή τους, γιατί πρόκειται για έκταση του δημοσίου και υπάρχει και η γραφειοκρατία.

Η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πλατανιά το Σάββατο στις 12:00.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ