Ικανοποιημένος από την παρουσία των νέων παιδιών που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ο Γιάννης Τάτσης.

Αναλυτικά:

«Με βάση τις σημερινές συνθήκες του παιχνιδιού, παίζοντας απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ΠΑΣ Γιάννινα και με τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν στην τελευταία προπόνηση με τον τραυματισμό του βασικού μας τερματοφύλακα, δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν. Ήμασταν καλοί στο αμυντικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο, δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση. Λίγο η απειρία του μικρού τερματοφύλακα, λίγο η αντίδραση της άμυνας εκείνη τη στιγμή… Προσπαθήσαμε σε κάποιες περιπτώσεις στη μετάβαση, είχαμε κάποια σουτ, κάποιες τελικές για ν’ ανοίξουμε το σκορ. Μετά το πρώτο γκολ απελευθερωθήκαμε ψυχολογικά και ήμασταν σε φάση κατοχής, κάτι που διατηρήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου εκεί ενώ είχαμε κάποιες προϋποθέσεις δε μπορέσαμε να τελειώσουμε κάποιες φάσεις και να μπούμε περισσότερο στο παιχνίδι μετά το 2-0. Αυτό που κρατώ, είναι η συμμετοχή του μικρού τερματοφύλακα, του Κατσαρού για μια ακόμα φορά, πήραν ευκαιρίες και κάποια καινούργια παιδιά, όπως ο Βουκελάτος για να δούμε που μπορούμε να αποσκοπούμε για το μέλλον, ο Πλατανιάς δηλαδή σε αυτό το κομμάτι».

Για το γεγονός ότι έμειναν στον πάγκο, παίκτες όπως οι Λουκίνας, Λεϊρία και Ποζατζίδης: «Ακόμα και με αυτούς στην 11άδα… τέσσερα είχαμε “φάει” με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τέσσερα “φάγαμε” με τον Εργοτέλη, ενώ χάσαμε και στη Δράμα! Δε σημαίνει κάτι αυτό. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι επειδή η ομάδα δεν αποσκοπεί κάπου ψηλά, αφού δεν μπορεί να προλάβει τα πλέι οφ, δίνουμε ευκαιρίες στα άλλα παιδιά. Ο τρίτος λόγος είναι ότι δεν είναι σε κατάσταση αυτή τη στιγμή να βγάζουν 90 λεπτά αγώνες. Και στα προηγούμενα παιχνίδια, όπως με τον Εργοτέλη, ή με τον Απόλλωνα, δεν είναι ότι κερδίζαμε και ήμασταν πρώτοι και ξαφνικά τους άφησα έξω. Η ομάδα αυτή τη στιγμή κοιτάζει πού θα βασιστεί και το αν θα γίνει κάτι του χρόνου σε αυτή την ομάδα. Ηρθαν κάποια άλλα παιδιά που πρέπει να πάρουν κι αυτά ευκαιρίες και όσο θα περνά ο καιρός και τα άλλα παιδιά θα μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. Αυτή τη φορά ήταν ο Βουκελάτος, ξεκίνησε ο Γιούσης για ένα ακόμα παιχνίδι βασικός. Ο Κατσαρός, όπως έγινε στην Δράμα, ο Πενταράκης, άσχετα αν οι συνθήκες ήταν τέτοιες που τον έφεραν βασικό… Τώρα, στην πορεία βλέπουμε. Είναι και ο Ανωμεριανάκης…».

Για τις δηλώσεις του Βασ. Αμανατίδη: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι η κατάλληλη και θα προτιμούσα άλλη φορά να μιλήσω γι’ αυτό. Εγώ δεν είμαι ιδιοκτήτης της ομάδας, είμαι προπονητής. Δεν μπορώ να πω “αυτοί” να μη φύγουν, από τη στιγμή που τα ίδια τα παιδιά μου είπαν ότι δεν θέλουμε να παίζουμε. Νομίζω ότι το είχα πει και στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας. Είχα πει ότι το ζήτημα είναι τα παιδιά να παίζουν για τον Πλατανιά. Ο Τάρικ (Μποσέτι) δεν ήθελε να παίξει και ήταν τίμιο από την πλευρά του. Του λέω, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εγώ σε ρωτάω γιατί είμαι προπονητής και θα πρέπει να γνωρίζω. Από ‘κει και πέρα για τα οικονομικά ή τις αμφιβολίες που μπορεί να είχαν τα παιδιά ή άλλους λόγους που ήθελαν να αποχωρήσουν, αυτά θα έπρεπε να τα πουν με τον πρόεδρο. Πάντως δεν υπήρχε η επιθυμία να παίξει. Ο Μιγκέλ είπε θα παίξω, έπαιξε εκείνο το παιχνίδι και μετά ήθελε να αποχωρήσει. Εγώ δεν είμαι ιδιοκτήτης».

Οι δηλώσεις Τάτση μετά το 58:00 όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή 90 ΚΑΙ ΚΑΤΙ