Χωρίς τα καλά στοιχεία που τον διακρίνουν, ο ΠΑΣ εγκλωβίστηκε στην πίεση του Πλατανιά και δεν έπιασε την απόδοση που ήθελε ο κόουτς Γιαννίκης, όπως τόνισε στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά:

«Το μόνο καλό για μας σήμερα από αυτό το παιχνίδι είναι ότι κερδίσαμε. Ημασταν πάρα πολύ αργοί στην αλλαγή με τις πάσες, στην ταχύτητα μας στο παιχνίδι απέναντι στην καλή οργάνωση που είχε ο Πλατανιάς κι έτσι δυσκολευτήκαμε να κάνουμε ευκαιρίες. Ευτυχώς, προηγηθήκαμε από ένα γκολ από στημένο κι έτσι ήρθε από την αρχή το παιχνίδι στο μέρος μας, όμως συνολικά δεν είχαμε την απόδοση, αυτά που περιμένουμε από την ομάδα μας. Αυτό που είπα, αυτό που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι, είναι οι 3 βαθμοί και μόνο».

Για το αν ο ΠΑΣ δείχνει κουρασμένος: «Οχι, δεν πιστεύω ότι έχουμε κούραση. Απλά, όταν ο αντίπαλος πρεσάρει και παίζει όπως έπαιξε ο Πλατανιάς, πρέπει να είσαι πιο καθαρός στη μεταβίβαση και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, πιο γρήγορος στη σκέψη και αυτό δεν το κάναμε σήμερα κι έτσι δυσκόλεψε το ματς πιο πολύ απ’ ό,τι θέλαμε και γενικότερα κουραστήκαμε πιο πολύ απ’ ό,τι θέλαμε».

Για τον Χανιώτη Παντελάκη και πώς βλέπει τη μάχη των πλέι οφ: «Ο Νώντας είναι ένα παιδί που ήρθε χωρίς προετοιμασία από τον Παναθηναϊκό, εξελίχθηκε πάρα πολύ καλά. Είναι ένας δυναμικός παίκτης, με καλή μεταβίβαση και βοηθά επιθετικά με τις κεφαλιές του στα στημένα, έχοντας χαρίσει πολλά γκολ μέχρι τώρα. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοση και την εξέλιξη του. Είναι ένα καλό δίδυμο με τον Σκόνδρα, με τον οποίο συνδυάζονται πάρα πολύ καλά. Για τα πλέι οφ, η διαφορά που έχουμε, την έχουμε δουλέψει, είναι μια σεβαστή διαφορά, αλλά προσπαθούμε όλα τα ματς να τα κοιτάζουμε ξεχωριστά. Είδαμε σήμερα πόσο δύσκολο είναι κάθε παιχνίδι και πως δεν επιτρέπεται να φύγεις από το πλάνο σου και γενικότερα σε κάθε σημείο του παιχνιδιού. Τα πλέι οφ θα είναι ακόμα πιο μαχητικά απ’ ό,τι είναι τώρα η κατηγορία πιστεύω, εμείς πρέπει όμως να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να είμαστε πάντα σοβαροί και προετοιμασμένοι για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Για το ποια ομάδα βλέπει από τα πλέι οφ ότι μπορεί ν’ απειλήσει περισσότερο τον ΠΑΣ: «Δεν μου αρέσει ν’ ασχολούμαι με τις άλλες ομάδες. Εμείς κοιτάζουμε την εξέλιξη και τη δουλειά μας, την ομάδα μας. Είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα. Είδαμε τα Χανιά, είδαμε τον Απόλλωνα, το Λεβαδειακό… Αυτές οι τρεις ομάδες για μένα είναι οι πιο μαχητικές και έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ καλά. Δεν έχω άποψη για τις αλλες, ασχολούμαστε με τον εκάστοτε αντίπαλο, με τη δική μας ομάδα και αυτό το κάνουμε από την πρώτη μέρα και γι’ αυτό πηγαίνουμε ως τώρα καλά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Ακούστε τις δηλώσεις όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή 90 ΚΑΙ ΚΑΤΙ από το 54′:37”