Από νωρίς το πρωί έχει αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τη Δράμα, όπου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή στις 16:00 την τοπική Δόξα. Ένα ακόμα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία, αφού οι Ηπειρώτες θέλουν να κλείσουν την κανονική περίοδο χωρίς άλλη βαθμολογική απώλεια, ώστε να μπορέσουν να μπουν στα play-offs με διαφορά τουλάχιστον 7 βαθμών ή και παραπάνω από τους διώκτες τους.

Παρά τον ελάχιστο χρόνο ξεκούρασης ο κ. Γιαννίκης τόνισε και στις δηλώσεις του ότι η ομάδα στοχεύει στη νίκη και «σύμμαχος» στην προσπάθεια αυτή θα είναι και οι επιστροφές των Κάστρο και Νάουμετς. Ο Κολομβιανός είναι πιθανό να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ενώ ο νεαρός Ουκρανός θα χρειαστεί μερικές ακόμα μέρες προπονήσεων για να ξαναβρεί τον ρυθμό του. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Καρτάλης.

Στην αποστολή που ανακοινώθηκε πριν λίγο ο κ. Γιαννίκης συμπεριέλαβε τους εξής ποδοσφαιριστές: Χουτεσιώτη, Περιστερίδη, Μπουκουβάλα, Σκόνδρα, Παντελάκη, Αποστολόπουλο, Σιόντη, Παμλίδη, Λέο, Κρίζμαν, Κάστρο, Νάουμετς, Λώλη, Ξύδα, Λιάσο, Νικολιά, Ελευθεριάδη, Σεργκελασβίλι, Γώγο και Πήλιο

Εκτός έμειναν οι: Καρτάλης (κάρτες) και Οικονομόπουλος, Γιαννίκογλου, Ζιούλης, Γροσδάνης και Πανουργιάς

Αρχηγός της αποστολής είναι ο τεχνικός διευθυντής κ.Ντάσιος