image description

Συγχαρητήρια στους παίκτες του που πίστεψαν στη νίκη και έβγαλαν ενέργεια στο τέλος για να την πετύχουν έδωσε ο Αργύρης Γιαννίκης στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το ματς με τη Δόξα Δράμας. Ο τεχνικός του ΠΑΣ δήλωσε ότι είναι θετικό που έσπασε μια αρνητική παράδοση της ομάδας, με τους παίκτες να βγάζουν αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά:

«Είχαμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με 8 κερδισμένα κόρνερ και φάσεις για να φτάσουμε στο 0-2. Στο δεύτερο μέρος έγινε νευρικό παιχνίδι και ήρθε το 1-1 από μια απροσεξία μας. Μου άρεσε το πάθος της ομάδας μας ως το τέλος και ότι πιστέψαμε στη νίκη, έχουμε αυτοπεποίθηση ως ομάδα. Συγχαρητήρια για το τρέξιμο και την επιτυχία στους παίκτες. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΣ είχε κακή παράδοση στη Δράμα. Είναι σημαντικό να διατηρείς τις θετικές παραδόσεις και να «σπάζεις» τις αρνητικές. Μόνο με νίκες είμαστε ευχαριστημένοι και θεωρώ ότι τη δικαιούμασταν, ο αντίπαλος ελάχιστα μας απείλησε πλην του γκολ που πέτυχε, ενώ εμείς είχαμε φάσεις και επιμονή».

Απόστολος Σκόνδρας: “Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το ματς”

«Είναι μια μεγάλη νίκη, με έναν αξιόλογο και αξιόμαχο αντίπαλο. Θεωρώ δεδομένο ότι η Δόξα αδικείται βαθμολογικά, δεν γνωρίζω τι φταίει για εκείνη. Έπρεπε μετά το 0-1 να «τελειώσουμε» πιο γρήγορα το παιχνίδι και την υπόθεση νίκη. Το 1-1 ήρθε από το πουθενά, δεν απείλησε ιδιαίτερα η Δόξα. Ωστόσο, υπήρχε ζήλος, πάθος και δε τα παρατήσαμε. Μπράβο σε όλους, συνεχίζουμε την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου μας».

Ρεπορτάζ: sportdrama.gr