image description

Επιστροφή στα Γιάννενα το βράδυ της Παρασκευής και δουλειά στο γήπεδο σήμερα (Σάββατο) για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα που έκαναν την καθιερωμένη τους αποθεραπεία μετά το νικηφόρο ματς με τη Δόξα Δράμας.

Η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ, με όσους αγωνίστηκαν χθες να κάνουν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση έκαναν τελειώματα φάσεων και αγωνιστικά παιχνίδια.

Ο κ. Γιαννίκης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για ένα διήμερο, ώστε να πάρουν τις απαιτούμενες ανάσες και την Τρίτη στις 12:00 είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση. Βέβαια σ’ αυτές τις δύο μέρες οι παίκτες έχουν πάρει ατομικά προγράμματα συντήρησης τα οποία θα πρέπει να εκτελέσουν όπου κι αν βρεθούν.

Εν τω μεταξύ, επειδή επικράτησε ένταση στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα και δόθηκαν κόκκινες και κίτρινες κάρτες διευκρινίστηκε ότι μία κόκκινη είδε ο κ. Χριστόπουλος και μία ο φροντιστής της ομάδας και όχι ο Νικολιάς, ενώ κίτρινες είδαν οι Γιαννίκης και Ντάσιος. Ο κ. Χριστόπουλος δεν έχει δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο στο επόμενο παιχνίδι με την Κασσιόπη, ο κ. Γιαννίκης συμπλήρωσε 2 και ο Ντάσιος 3 κίτρινες. Στην επόμενη κίτρινη ο Ντάσιος δεν θα έχει δικαίωμα κι αυτός δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο.