Το προσπάθησε αρκετά μέσα στη σεζόν να μη στείλει τους παίκτες του σε προπόνηση σε πλαστικό γήπεδο ο Αργύρης Γιαννίκης για να αποφεύγονται οι επιβαρύνσεις, αλλά ο “ανεπίσημος” ερχομός της άνοιξης δεν του έκανε το χατίρι να αρχίσει να μετράει αντίστροφα τον χρόνο για καλύτερα γήπεδα, καθώς ο Μάρτιος μπήκε με βροχές. Οι αγωνιστικοί χώροι στο ΠΕΑΚΙ μετά από βροχή γίνονται “λίμνες”, αφού ο “κύκλος ζωής” τους έκλεισε και χρήζουν άμεσης ανακατασκευής για να μπορούν να απορροφούν ακόμα και νερά βροχών λίγων ωρών. Κι όλα αυτά στον πιο άνυδρο χειμώνα εδώ και πολλά χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι η κατάσταση θα ήταν ακόμα χειρότερη αν ο καιρός ήταν φυσιολογικός.

Αναγκαστικά η προπόνηση σήμερα έγινε στο Epirus Arena που χρησιμοποιούν οι ομάδες υποδομών για προπονήσεις και επίσημους αγώνες και όπως ήταν αναμενόμενο σε πλαστικό δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψει ο Κάστρο με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και κατά πάσα πιθανότητα η ομάδα θα τον προφυλάξει και την υπόλοιπη εβδομάδα, με τις απουσίες λόγω καρτών και τραυματισμών εν όψει Κέρκυρας να γίνονται τέσσερις. Θυμίζουμε ότι είναι τιμωρημένοι οι Μπουκουβάλας, Χουτεσιώτης και Λιάσος, ενώ αντιθέτως επιστρέφει από τιμωρία ο Καρτάλης.

Στη σημερινή προπόνηση η ομάδα δούλεψε και πάλι κυκλοφορία μπάλας σε μικρούς χώρους και έκανε παιχνίδια τακτικής, με τον Παντελάκη να εντάσσεται κι αυτός κανονικά στο πρόγραμμα.