Με τακτική και παιχνίδια κυκλοφορίας πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ, καθώς ο καλός καιρός βοήθησε να επιστρέψει η ομάδα στη βάση της. Η προπόνηση έγινε με όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους και μόνο τον Κάστρο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.Όλα δείχνουν ότι ο Κολομβιανός θα είναι η 4η απουσία, μετά τους τιμωρημένους Μπουκουβάλα, Χουτεσιώτη και Λιάσο που θα εκτίσουν κίτρινες κάρτες. Επιπροσθέτως ο Λιάσος θα απουσιάσει και με τον Καραϊσκάκη, γιατί έχει 7 κίτρινες.

Ο κ. Γιαννίκης χώρισε σήμερα σε τρεις 9άδες τους ποδοσφαιριστές (μπλε, ροζ και πράσινοι) που έπαιζαν δίτερμα σε μικρούς χώρους, ενώ στην προπόνηση ήταν και κάποιοι παίκτες από τις Κ19 και Κ17, αφού κατά διαστήματα δίνεται η δυνατότητα και σε παιδιά από τις υποδομές να προπονούνται με τη μεγάλη ομάδα. Νικητές στα εσωτερικά διπλά 9Χ9 ήταν οι πράσινοι, που έβγαλαν και την… “πανηγυρική” φωτογραφία.

Αύριο Παρασκευή στις 14:00 ο κ. Γιαννίκης θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και στις 15:00 θα γίνει η προπόνηση.