image description

Το ευκολότερο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν δίνει θεωρητικά ο ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (15:00), καθώς υποδέχεται την προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας, την Κασσιόπη, η οποία έχει πετύχει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα κι αυτή επί του Απόλλωνα Πόντου. Ματς ιδιαίτερης διαχείρισης, πάντως, για τον κ. Γιαννίκη, αφενός γιατί θα υπάρξουν αναγκαστικές αλλαγές στην ενδεκάδα λόγω τιμωριών και τραυματισμών και αφετέρου γιατί δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος και αυτό πρέπει να περάσει στους παίκτες, ώστε να φτάσουν σε μία απόδοση όπως αυτή που είχαν στο ματς του Α’ γύρου, όπου «καθάρισαν» με συνοπτικές διαδικασίες το ματς.

Λίγο-πολύ είναι γνωστές οι απουσίες των Ηπειρωτών. Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας και Λιάσος έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, ενώ ο Κάστρο θα αργήσει κι άλλο να επιστρέψει, αφού η μαγνητική έδειξε ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον τένοντα του δικεφάλου και θα χρειαστεί ένα διάστημα 10-15 ημερών για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, πάντως, δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για τους αντικαταστάτες των απόντων, αφού θέλει να κρατήσει ως την τελευταία στιγμή τους πάντες σε εγρήγορση. Ακόμα και στο σημερινό (σ.σ. Σάββατο) δίτερμα έκανε πολλές αλλαγές σε πρόσωπα, ψάχνοντας για τους πιο έτοιμους. Και όπως τόνισε στη συνέντευξη τύπου, δεν αναμένει να υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα συνοχής και ρυθμού, παρά τις πολλές αλλαγές που θα γίνουν, αφού όλοι οι παίκτες γνωρίζουν τον ρόλο τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πιθανή ενδεκάδα: Γιαννίκογλου (ή Περιστερίδης), Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Σεργκελασβίλι, Νικολιάς (ή Παμλίδης), Σιόντης, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (ή Λώλης), Κρίζμαν και Λέο.

Όσον αφορά την Κασσιόπη, τα προβλήματά της πολλά και γνωστά. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει υπηρεσιακό προπονητή τον κ. Χριστοφοράκο, ο οποίος όμως δεν διαθέτει δίπλωμα UEFA PRO και δεν μπορεί να δηλώνεται ως προπονητής της ομάδας με συνέπεια η ομάδα της Κέρκυρας να τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ για κάθε αγωνιστική που δεν έχει δηλωμένο προπονητή στον πάγκο της!

Όπως και να ‘χει, πάντως, ο ΠΑΣ Γιάννινα οφείλει να κάνει το χρέος του και να ικανοποιήσει με σκορ και θέαμα όσους πιστούς προσέλθουν την Κυριακή στις εξέδρες των «Ζωσιμάδων». Άλλωστε δεν θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση, παρά μόνο ραδιοφωνική από τον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3.

Ο Ωραιόπουλος “ρεφ”

Ένας από τους νέους διαιτητές των φετινών πινάκων της 2ης κατηγορίας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα. Ο Μάριος Ωραιόπουλος είναι από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου και θα έχει για βοηθούς του τους Γεώργιο Χριστοδούλου (Ημαθίας) και Ιωάννη Κοκμοτο (Δωδεκανήσου). Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας) και παρατηρητής ο Ιωάννης Στρατούδης (Έβρου).