Κανονικά προπονήθηκαν και σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ, αφού η αναστολή λειτουργίας κάποιων χώρων αφορούν στη συντριπτική πλειοψηφία κλειστές αίθουσες. Σε όλους έχει επισημανθεί, πάντως, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να δίνουν τη δέουσα προσοχή στους κανόνες προσωπικής υγιεινής.

Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην των Κάστρο και Οικονομόπουλου.

Οι παίκτες δούλεψαν και σήμερα εντατικά υπό την καθοδήγηση του κ. Γιαννίκη που αρχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τον Καραϊσκάκη με βάση τα δεδομένα αυτής της εβδομάδας, όπου θα υπάρξουν οι δύο επιστροφές, αυτές των Μπουκουβάλα και Χουτεσιώτη, αλλά και οι δεδομένες απουσίες των Παντελάκη, Λιάσου και Κάστρο.

Για αύριο ο κ. Γιαννίκης έδωσε ρεπό στους παίκτες, ώστε να πάρουν μερικές ανάσες και θα επιστρέψουν και πάλι σε κανονικό πρόγραμμα από την Παρασκευή. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας με τον Καραϊσκάκη Άρτας θα γίνει Δευτέρα και ώρα 16:00 στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων και θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από το ΕΡΤ SPORTS.

Για την τελευταία αγωνιστική όπου όλα τα ματς θα γίνουν ίδια μέρα και ώρα (22/3, 14:45) και θα είναι κι αυτά κεκλεισμένων των θυρών, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΡΤ θα μεταδώσει τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο.