Κλεισμένοι στα σπίτια τους είναι αναγκασμένοι να βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα κάποιοι δεν μπόρεσαν να φύγουν από την πόλη, όπως ο Κολομβιανός Φάμπρι Κάστρο που είναι αναγκασμένος να περιμένει ποια θα είναι η εξέλιξη με τα πρωταθλήματα. Κατά μία έννοια “εγκλωβισμένοι” παραμένουν και εκατοντάδες ακόμα ξένοι παίκτες όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, που δεν ξέρουν αν θα ολοκληρωθούν τελικά οι διοργανώσεις, καθώς ο νέος κορωνοϊός βρίσκεται σε περίοδο έξαρσης.

Η οδηγία που έχει δοθεί στους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα είναι να μην πηγαίνουν σε κανένα πολυσύχναστο μέρος και από τη στιγμή που οι οργανωμένες προπονήσεις επαγγελματικών και ερασιτεχνικών ομάδων απαγορεύτηκαν με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ως τις 27 Μαρτίου και έκλεισαν όλα τα γυμναστήρια, θα πρέπει να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα με ιδιαίτερη προσοχή.

Ο Κάστρο ήταν απ’ αυτούς που κατάφερε να συνδυάσει το “Μένουμε σπίτι” με τις υποχρεώσεις που του ανέθεσε η ομάδα, κάνοντας τη γυμναστική του στο μπαλκόνι του σπιτιού του, ανεβάζοντας και σχετικό βίντεο, ενώ έστειλε και το μήνυμά του στους φίλους του προτρέποντάς τους να μείνουν κι εκείνοι στο σπίτι χρησιμοποιώντας σε ανάρτησή του στα social media τα hashtag #STAYATHOME #TOGETHER