Κρίσιμη θα είναι η σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League 2, καθώς έφτασε πλέον η ώρα των αποφάσεων για το αν οι ομάδες θα επιστρέψουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ή όχι.

Τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα επιβάλλονται, τόσο για τις προπονήσεις όσο και τους αγώνες, οι παίκτες και όλοι όσοι εμπλέκονται στις υποχρεώσεις των ποδοσφαιρικών τμημάτων θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ για τον κορωνοϊό και όλα αυτά δεν είναι βέβαιο ότι μπορούν να ακολουθηθούν ευλαβικά απ’ όλους. Τουλάχιστον, όμως, οι ομάδες που θα παλέψουν για τα play-offs έχουν σαφώς περισσότερες δυνατότητες να οργανωθούν να αντιμετωπίσουν το ζήτημα.

Από την άλλη μεριά, δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει η συζήτηση για αναδιάρθρωση, θέμα όμως που κάποια στιγμή μέχρι τα μέσα του μήνα πιθανόν να ανοίξει. Επειδή, όμως, οι ομάδες που παλεύουν για την άνοδο δεν είναι σε θέση να περιμένουν χωρίς εν τω μεταξύ να προετοιμάζονται, είναι πολύ πιθανό το σενάριο σήμερα να αποφασίσουν να ζητήσουν επισήμως από τον κ. Αυγενάκη να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και θα περιμένουν αν θα προχωρήσει το σενάριο της αναδιάρθρωσης, διαφορετικά το αργότερα στα μέσα Ιουνίου η δράση θα πρέπει να αρχίσει και πάλι.

Αν και εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα δούμε αν χρειαστεί μερική τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, με την κατάργηση των αχρείαστων πλέι-άουτ και τη μείωση στο μισό των αγώνων πλέι-οφ.