Η αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων ήταν προαπαιτούμενο για να επιστρέψουν οι ομάδες στη δράση και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ και υγειονομικό υπεύθυνο, Σταύρο Ριστάνη, επέδειξαν επαγγελματισμό και άριστη οργάνωση κατά τη σημερινή ημέρα όπου ελήφθησαν τα δείγματα για COVID-19.

Η “πινελιά” σε όλη την άψογη οργάνωση ήταν και οι μάσκες με το σήμα της ομάδας που είχε φροντίσει να προμηθεύσει παίκτες και τεχνικό τιμ η ΠΑΕ.

Σε δελτίο τύπου η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ευχαριστεί τον Όμιλο Ιατρικής Διάγνωσης που ανέλαβε να πάρει τα δείγματα, τα οποία θα σταλούν στην Αθήνα για εξέταση και ως την Τετάρτη το απόγευμα θα υπάρχουν τα αποτελέσματα για να μπορέσουν οι παίκτες την Πέμπτη να προπονηθούν ανά γκρουπ.

Αναλυτικά:

Μετά από σχεδόν 2 1/2 μήνες συναντήθηκε η ομάδα του ΠΑΣ σήμερα στο ΠΕΑΚΙ, με σκοπό την πραγματοποίηση των διαγνωστικών τεστ για τον Covid-19.

Λίγο μετά τις 11 ξεκίνησε η ομάδα να φθάνει στο ΠΕΑΚΙ χωρισμένη σε γκρουπ και μετά τους απαραίτητους ελέγχους κατά την είσοδο, ξεκίνησαν ένας – ένας να πραγματοποιούν το τεστ.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων θα κοινοποιηθούν στην ομάδα αύριο το απόγευμα και εκτός απροόπτου την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση.

Όλη η διαδικασία των διαγνωστικών τεστ ήταν ευθύνη του Ομίλου Ιατρικής Διάγνωσης, πάντοτε υπό την επίβλεψη του υγειονομικού υπευθύνου της ομάδας μας, κ.Ριστάνη.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ιατρικό team του Ομίλου Ιατρικής Διάγνωσης, για την άριστη συνεργασία και διαδικασία κατά τη διάρκεια των ελέγχων, αλλά και επίσης τους εργαζομένους και τον Πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ, κ.Κολόκα, όπου από το πρωί σήμερα φρόντισαν να υπάρχει η αντίστοιχη οργάνωση για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες στην ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα