image description

Στην επισημοποίηση του “διαζυγίου” με τον κόουτς Σιαμέτη προχώρησε η διοίκηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι διοικούντες απέδωσαν τη μη συνέχιση της συνεργασίας σε διαφορά φιλοσοφίας στον δρόμο προς την επιτυχία και την εξέλιξη και ευχαρίστησαν τον κ. Σιαμέτη για την προσφορά του.

Όπως αναφέραμε, ήδη η διάδοχη λύση είναι έτοιμη, με τον κ. Δουβίτσα που εργαζόταν στη Νίκη Λευκάδας, να είναι ο κόουτς που θα οδηγήσει την ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα της Α1. Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση-παραίτηση του κ. Σιαμέτη.

Η ανακοίνωση της ομάδας και του προέδρου κ. Μάστακα:

“Στη ζωή μας κάποιες φορές, ερχόμαστε σε πολύ δύσκολες στιγμές και δυσάρεστες θέσεις και χρειάζεται να πάρουμε γενναίες αποφάσεις και να βρεθούμε αντιμέτωποι με ανθρώπους που αγαπάμε και εκτιμούμε.

Αυτό συμβαίνει γιατί κι εμείς με τη σειρά μας ακολουθούμε το πλάνο το οποίο πιστεύουμε ότι θα υποστηρίξει καλύτερα τις προσδοκίες και τους σχεδιασμούς που κάνουμε σε οποιοδήποτε επίπεδο της ζωής.

Σε μια τέτοια κατάσταση βρεθήκαμε κι εμείς σήμερα και αναγκαστήκαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον αγαπημένο μας coach, τον Γιώργο Σιαμέτη. Ο Γιώργος για εμάς ήταν βασικός κρίκος της αλυσίδας της ομάδας και των επιτυχιών που την ακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Δυστυχώς όμως έχουμε διαφορετική φιλοσοφία στο δρόμο προς την επιτυχία και στην εξέλιξη της ομάδας. Σίγουρα η ιστορία θα μας κρίνει όλους.

Εις το επανιδείν λοιπόν Γιώργο μας και σε αγαπάμε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC”