Το πρώτο διήμερο των προπονήσεων σε γκρουπ έφερε ήδη τις πρώτες διαπιστώσεις για την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από ένα δίμηνο ασκήσεων σε δρόμους, μπαλκόνια, σαλόνια και αυτοσχέδια γυμναστήρια. Το ευχάριστο είναι ότι όλα τα παιδιά είναι σε άριστη φυσική κατάσταση, καθώς ακολούθησαν κατά γράμμα το πρόγραμμα που τους είχε δοθεί από το “κυανόλευκο” τεχνικό επιτελείο.

Αυτό, βέβαια, δεν πρέπει να συγχέεται με την αγωνιστική κατάσταση, αφού αυτή θα βελτιωθεί μόνο με ομαδικές προπονήσεις και τακτική και φυσικά με την ομαδική χρήση μπάλας. Εφόσον, όμως, απαιτηθεί τελικά η επιστροφή στην αγωνιστική δράση, σίγουρα θα υπάρξει ο χρόνος 3 εβδομάδων περίπου για να βελτιωθεί κι αυτό το κομμάτι. Αυτό που προείχε σε πρώτη φάση ήταν να διαπιστωθεί ότι όντως οι παίκτες γύρισαν προπονημένοι και χωρίς επιπλέον κιλά ή λίπος κι αυτό ήταν η πρώτη ευχάριστη διαπίστωση.

Οι παίκτες του ΠΑΣ και σήμερα προπονήθηκαν σε γκρουπ των 7-8 παικτών το καθένα, εν αναμονή της άδειας από την Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη δυνατότητα προετοιμασίας χωρίς περιορισμό στον αριθμό των παικτών, κάτι που αναμένεται να γίνει από την επόμενη εβδομάδα.

Για σήμερα οι παίκτες συνέχισαν το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που έχει ετοιμάσει ο προπονητής φυσικής κατάστασης κ.Ντουρουντός, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο κ. Γιαννίκης με ασκήσεις κυκλοφορίας σε συνδυασμό με τακτικές ασκήσεις.

Επόμενη προπόνηση της ομάδας το Σάββατο στις 9.30 το πρωί.