Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τηλεδιάσκεψη των υγειονομικών υπεύθυνων της Super League 2, όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, όπου όλα δείχνουν ότι βαδίζουμε προς επιστροφή στα γήπεδα για ομαδικές προπονήσεις, αφού οι περισσότερες ομάδες είναι έτοιμες για κάτι τέτοιο. Ακόμα και ο Απόλλων Σμύρνης που μέχρι τώρα συζητούσε μόνο για αναδιάρθρωση, φέρεται κι αυτός θετικός, ενώ απουσίαζε εκπρόσωπος του Πλατανιά.

Σαφώς, βέβαια, υπάρχουν και κάποιες ομάδες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και αναφερόμαστε κυρίως στις ομάδες των play-out, τα οποία δεν είναι δεδομένο ότι μπορούν να διεξαχθούν ή ότι έχει νόημα ένα τέτοιο ρίσκο, από τη στιγμή που Κασσιόπη και Απόλλων Πόντου έχουν υποβιβαστεί ήδη.

Πλέον το… μπαλάκι περνάει στους προέδρους, που πιθανότατα την Πέμπτη θα έχουν νέα τηλεδιάσκεψη για να αποφασίσουν ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος, με πιθανότερη το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου και εφόσον διεξαχθούν και οι 12 αγώνες Κυριακή-Τετάρτη χωρίς διακοπή, η νωρίτερη ημερομηνία ολοκλήρωσης της σεζόν θα είναι η 22α Ιουλίου!