Θολή απόφαση, αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό! Η Super League 2 μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση άνω των 3 ωρών αποφάσισε να ορίσει σέντρα για τη διεξαγωγή των δύο τελευταίων αγωνιστικών της κανονικής περιόδου στις 29 Ιουνίου και 4 Ιουλίου, ωστόσο μέχρι τότε θα μεσολαβήσουν συναντήσεις με Αυγενάκη, ΕΠΟ, ΕΡΤ και άλλους ενδιαφερομένους για το αν πρέπει να γίνουν αυτά τα ματς ή αν πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με τα πλέι-οφ πέραν της 5ης Ιουλίου, κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό, αφού θα χρειαστεί οι ομάδες να παίζουν μέχρι Αύγουστο!

Έτσι, λοιπόν, οι ομάδες θα κάνουν την προετοιμασία τους για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, αλλά παράλληλα θα γίνει προσπάθεια για αναδιάρθρωση και άνοδο 4 ομάδων, αφού ο χρόνος δεν επαρκεί για πλέι-οφ και μετά μπαράζ του 2ου της Super League 2 με τον 13ο της Super League 1.

Στο σημερινό Δ.Σ. επικράτησε πολύ μεγάλη ένταση και αντηλλάγησαν πολύ βαριές εκφράσεις ανάμεσα σε Χριστοβασίλη και Μονεμβασιώτη, αφού το αφεντικό του Απόλλωνα δεν θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Υπήρχε μεγάλη σύγκρουση μεταξύ των δύο προέδρων, με τον κ. Χριστοβασίλη να ρωτάει τον πρόεδρο του Απόλλωνα τι φοβάται και δεν κατεβαίνει να διεκδικήσει την άνοδο;