Μπορεί να βρίσκονται τρεις μήνες μακριά από επίσημες διοργανώσεις (τελευταίο ματς στις 8 Μαρτίου το 4-1 επί της Κασσιόπης), ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθούν να μη χάνουν την καλή τους διάθεση και να προετοιμάζονται για την επιστροφή τους στα γήπεδα κατά τα τέλη Ιουνίου.

Την Παρασκευή δόθηκε έμφαση στην τακτική παιχνιδιού και τη συνοχή της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από σήμερα όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε τριήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν ξανά στο ΠΕΑΚΙ την Τρίτη.

Στο μεταξύ, η επόμενη εβδομάδα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για το πως μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League 2. Ενδέχεται το ραντεβού με τον Αυγενάκη να αλλάξει μέρα και να γίνει Τρίτη, ενώ για Τρίτη είναι προγραμματισμένο το ραντεβού με την ΕΠΟ, όπου υπάρχει ενδεχόμενο να παραβρεθεί και ο πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσσάνδρου.

Υπάρχουν αρκετά θέματα προς διευθέτηση κι ένα απ’ αυτά είναι τα play-offs. Οι 10 αγωνιστικές ως 2 Αυγούστου οριστικά και αμετάκλητα δεν μπορούν να γίνουν. Αλλά ακόμα και τα 5 ματς πάλι δεν είναι εφικτό να τα προλάβουν, γιατί μετά την ολοκλήρωση της κανονικής σεζόν πρέπει να συνεδριάσει το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής για να επικυρώσει τη βαθμολογία και να κάνει την κλήρωση των επόμενων αγώνων. Αν τυχόν υπάρξει κάποια ένσταση, έστω προσχηματική, θα καθυστερήσει κι άλλο η έναρξή τους και απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα μπορούσαν στο πιο αισιόδοξο σενάριο να ξεκινήσουν πριν τις 12 Ιουλίου.

Όλα αυτό το μπλέξιμο θα δούμε κατά πόσον θα καταφέρουν να το λύσουν οι αρμόδιοι στις συσκέψεις τους, αλλά ως μόνη λύση αυτή τη στιγμή φαντάζει η διεξαγωγή μόνο 2 αγώνων για να κλείσει η κανονική περίοδος και στη συνέχεια με αλλαγή προκήρυξης να καταργηθούν τα πλέι-οφ και πλέι-άουτ.