Μάιος και Ιούνιος είθισται να είναι οι πιο δραστήριοι μήνες του Γιώργου Χριστοβασίλη τα 12 αυτά χρόνια που βρίσκεται στην ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προσεκτικός σχεδιασμός είναι το βασικότερο μέλημά του, ώστε να μην προκύπτουν απρόοπτα στα μέσα της σεζόν. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που δεν χρειάζονται πολλές παρεμβάσεις του στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αφήνοντας έτσι παίκτες και προπονητή να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές όσο παίζονται τα πρωταθλήματα.

Το προσεχές τριήμερο ο πρόεδρος της θα ασχοληθεί με τα τρέχοντα θέματα της ομάδας και θα υπάρξουν συναντήσεις και με τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ για να συζητηθεί το θέμα των γηπέδων και το τι μπορεί να γίνει για να έχει αξιοπρεπείς συνθήκες προπόνησης η ομάδα. Θα πέσει στο τραπέζι μία πρόταση της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ για κατασκευή νέων γηπέδων δίπλα από το Πανηπειρωτικό, αλλά θα δούμε κατά πόσον μπορεί να είναι ένα σχέδιο άμεσα υλοποιήσιμο.

Όσον αφορά μεταγραφικά και αγωνιστικά θέματα, είμαστε ακόμα σε πρωταρχικό στάδιο, αλλά έχουν τσεκαριστεί πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών. Η «καραντίνα» βοήθησε προς αυτήν την κατεύθυνση, αφού υπήρχε πολύς χρόνος για παρακολούθηση dvd.

Στο κάδρο αναμένεται να μπει και ο σχεδιασμός για τις ομάδες υποδομών. Η φετινή σεζόν πρέπει να θεωρείται τελειωμένη σε αγωνιστικό επίπεδο, αφού οι Κ19 των ΠΑΕ της Super League 2 δεν θα συνεχίσουν το πρωτάθλημα, ενώ οι Κ17 και Κ15 της Super League 1 θα παίξουν μόνο τα final-4. Έτσι η Κ19 του ΠΑΣ θα επιστρέψει ξανά στα γήπεδα στα μέσα Ιουλίου για να ξεκινήσει την προετοιμασία της και μέσα στον Αύγουστο θα ακολουθήσουν και οι άλλες δύο ομάδες. Εδώ, βέβαια, να τονίσουμε ότι εκκρεμούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και το πώς θα γίνει η ομαλή επιστροφή στη νέα κανονικότητα.

Τέλος, μέχρι αύριο αναμένεται να κλειστούν και τα σχετικά ραντεβού με Super League 1 και NOVA για να συζητηθεί το φλέγον θέμα της αναδιάρθρωσης.