Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (18/6) από το ιστορικό μπαράζ της Νέας Φιλαδέλφειας (διαβάστε εδώ ένα παλιότερο αφιέρωμα) , όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα με την ισοπαλία που απέσπασε από το Αιγάλεω με γκολ του Κορμαρή επέστρεφε μετά από 10 χρόνια στην Α’ Εθνική!

Ένας από τους πρωταγωνιστές στο β’ μισό εκείνης της σεζόν ήταν ο Αργεντίνος, Κλαούντιο Κάμπος και παρά το γεγονός ότι έμεινε μόλις 1,5 χρόνο στον ΠΑΣ, λάτρεψε την πόλη, τους φιλάθλους και την ομάδα και δεν ξεχνάει τίποτα ακόμα και σήμερα.

Στην επέτειο των 20 ετών από εκείνο το μπαράζ , ο Κλαούντιο από το μακρινό Εκουαδόρ που βρίσκεται πλέον ως συντονιστής των Εθνικών ομάδων της χώρας, έβαλε τη φανέλα του ΠΑΣ και έστειλε το μήνυμά του με βίντεο στο fb στα ελληνικά, λέγοντας “δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα ζήσαμε μαζί στην Αθήνα και θα ήθελα σύντομα να ξαναβρεθούμε στους «Ζωσιμάδες».

Ο Κάμπος ευχαρίστησε συμπαίκτες και εργαζόμενους της ΠΑΕ εκείνων των ετών και κατέληξε στο μήνυμά του με τη φράση: «ευχαριστώ πάρα πολύ ΠΑΣ, ευχαριστώ πάρα πολύ Ιωάννινα, σ’ αγαπώ πολύ και είσαι πάντα στην καρδιά μου»!