Ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο επιχειρηματία απευθύνει ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να δημιουργηθεί ΚΑΕ και να συνεχίσει η ομάδα μπάσκετ ανδρών την πορεία της στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ο ερασιτέχνης δηλώνει αδυναμία να ανταποκριθεί στα οικονομικά δεδομένα που απαιτεί η κατηγορία, ενώ ο κ. Μάντζιος, πρόεδρος της παραιτηθείσας διοικούσας επιτροπής, μόλις χθες σε συνέντευξή του στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM χαρακτήρισε εγχείρημα χρεοκοπίας τη δημιουργία ΚΑΕ!

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μετά την δυσάρεστη εξέλιξη με την παραίτηση της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος Μπάσκετ και του κύριου χορηγού/ονοματοδότη, την εταιρεία ΒΙΚΟΣ, κάνει την ύστατη προσπάθεια εξεύρεσης κύριου χορηγού για το Ανδρικό Τμήμα Μπάσκετ του σωματείου μας (με κύριο και αποκλειστικό στόχο τη δημιουργία Κ.Α.Ε), προκειμένου να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων, καθ’ ότι όπως είναι αντιληπτό, το σωματείο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι αδύνατο να ανταπεξέλθει οικονομικά στα δεδομένα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Απευθύνει κάλεσμα/πρόσκληση σε επιχειρήσεις ή φυσικά πρόσωπα που έχουν την επιθυμία και τη δυνατότητα να συνεχίσουν μία αξιοπρόσεκτη προσπάθεια.

 Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου