Την Δευτέρα θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της Super League 2 όπου θα εξετάσει όλα τα πιθανά σενάρια για τη σεζόν και θα προετοιμάσει το έδαφος για οτιδήποτε αποφασιστεί από ΕΠΟ και Super League 1 για την αναδιάρθρωση. Η Λίγκα θα αποφασίσει τι θα κάνει αν δεν προχωρήσει η αναδιάρθρωση, θα εξετάσει τη συνέχιση του πρωταθλήματος, αλλά και την οριστική διακοπή του με επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα ως έχει, που σημαίνει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ανεβαίνει απευθείας και ο Απόλλωνας Σμύρνης θα πρέπει να αποφασίσει αν θα λάβει μέρος στα μπαράζ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε πως τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), με θέματα ημερησίας διάταξης τα εξής:

  1. Μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ της 05.06.2020 περί λήξεως της αγωνιστικής περιόδου την 02.08.2020, λήψη απόφασης για τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League 2, για την ολοκλήρωση του υπολειπόμενου αγωνιστικού προγράμματος.
  2. Σε περίπτωση μη τροποποίησης της προκήρυξης, λήψη αναγκαστικής απόφασης για λόγους ανώτερης βίας (εξαιτίας της μη ύπαρξης ημερομηνιών για την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος), για επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.
  3. Λήψη απόφασης, σε περίπτωση που η ΕΠΟ, δεν προχωρήσει στην αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών, για περαιτέρω ενέργειες της Super League 2 και της Football League.