Οι σχέσεις των εκάστοτε διοικήσεων του ΠΕΑΚΙ με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα συχνά προκαλούσε προβλήματα ή ακόμα και δικαστικές περιπέτειες, αλλά υπό τη νέα διοίκηση του Παντελή Κολόκα πολλές εκκρεμότητες ετών μπαίνουν σε τάξη, με τον γενικό αρχηγό του ΠΑΣ, Γιώργο Ντάσιο να έχει παίξει κι αυτός καταλυτικό ρόλο στο να αλλάξουν οι σχέσεις των δύο πλευρών. Άλλωστε πρόκειται για ένα πολύ αγαπητό παιδί της πόλης που τυγχάνει καθολικού σεβασμού και αναγνώρισης, είτε μιλάμε για τα αποδυτήρια της ομάδας είτε για τους φιλάθλους είτε για τους φορείς της πόλης.

Αυτές τις μέρες ο Γιώργος Ντάσιος εκ μέρους της ΠΑΕ και οι Παντελής Κολόκας (πρόεδρος) και Χάρης Λαζάνης (αντιπρόεδρος) εκ μέρους της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, έχουν συνεχείς επαφές επί τη βάσει των σχεδιασμών που υπάρχουν από Χριστοβασίλη και Γιαννίκη για να αλλάξουν εικόνα τα γήπεδα σε ΠΕΑΚΙ και «Ζωσιμάδες».

Όπως είναι γνωστό, ήδη έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις από τη διοίκηση του κ. Κολόκα σε Πανηπειρωτικό και Λιμνοπούλα και σειρά παίρνει τώρα η προετοιμασία των γηπέδων που χρησιμοποιεί η ΠΑΕ, ώστε τη νέα σεζόν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ομάδας.

Κολόκας, Λαζάνης και Ντάσιος συναντήθηκαν σήμερα στο «Ζωσιμάδες» για να δουν τι εργασίες πρέπει να γίνουν προσεχώς για να ετοιμαστεί το γήπεδο για τη Super League 1. Και δεν αναφερόμαστε τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο για τις συνθήκες που υπάρχουν σε όλους τους υπόλοιπους χώρους. Μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο ο κ. Λαζάνης είχε πει ότι θα αλλάξει ο φωτισμός του γηπέδου και θα τοποθετηθούν λάμπες led, κάτι που προγραμματίζεται το αργότερο για τις αρχές του 2021.

Όσον αφορά το προπονητικό κέντρο της ομάδας, εκεί θα γίνουν εργασίες βελτίωσης του χλοοτάπητα, τόσο του γξπέδου με τη μεγάλη κερκίδα όσο κι εκείνου που βρίσκεται δίπλα στην Εθνική οδό Ιωαννίνων-Άρτας.

Η υπόσχεση που έχουν δώσει αμφότερες οι πλευρές είναι ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει για τη νέα σεζόν πολύ βελτιωμένες συνθήκες προπόνησης, ώστε ο κ. Γιαννίκης να δουλεύει απρόσκοπτα.

Κολόκας: “Κεφάλαιο ο Ντάσιος”

Προς επίρρωση των παραπάνω, είχαμε και σχετικό ποστάρισμα στο fb από τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ, Παντελή Κολόκα, ότι δεν θα μπορούσε η διοίκηση να χαλάσει χατίρι σ’ έναν έναν άνθρωπο που χαρακτηρίζεται “κεφάλαιο” για την ομάδα.

Πιο ειδικά, έγραψε:

Με τον Αντιπρόεδρο Χάρη Λαζάνη στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ έχοντας ανάμεσα μας τη σημαία του Π.Α.Σ. Γιάννινα, Γιώργο Ντάσιο με τον οποίο βρισκόμαστε σε συνεχή και άψογη συνεργασία για την πρετοιμασία των εγκαταστάσεων για την Super League 1. Ο Γιώργος αποτελεί κεφάλαιο και δύσκολα μπορούμε να του χαλάσουμε χατίρι.