image description

Αρκετές ομάδες πέτυχαν ανόδους σε Εθνικές κατηγορίες φέτος, προεξάρχοντος βεβαίως του ΠΑΣ Γιάννινα που επέστρεψε στη Super League 1. Η Ένωση ξενοδόχων με αφορμή τις αθλητικές επιτυχίες, συγχαίρει τις ομάδες της πόλης.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων συγχαίρει τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, το προπονητικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδας μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague 2 και την επάνοδο του Άγιαξ της Ηπείρου εκεί που πραγματικά ανήκει, δηλαδή στην Superleague 1.

Επίσης θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή και με αφορμή την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων να συγχαρούμε την ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία, την αντίστοιχη γυναικεία ομάδα μπάσκετ για την παραμονή στην Α1 Εθνική Κατηγορία, την ομάδα χάντμπολ του Αθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων για την άνοδο στην Α2 αντρών και την ομάδα του Πανηπειρωτικού στο βόλεϊ για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία αντρών.

Οι προοπτικές που ανοίγονται για τους αθλητικούς μας συλλόγους είναι πλέον μεγάλες. Εμείς αναμένουμε τις επόμενες εβδομάδες να μεταφερθεί από το Ελληνικό το κλειστό γήπεδο ξιφασκίας, ένας χώρος που αφενός θα βοηθήσει για την πραγματοποίηση Πανελληνίων εκθέσεων και αφετέρου θα συμβάλει στην επίτευξη μεγαλύτερων επιτυχιών για όλα τα ομαδικά αθλήματα της περιοχής μας.

Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σύνολο των φιλοξενούμενων ομάδων που θα επισκεφθούν την πόλη μας, αλλά και τους υγιώς σκεπτόμενους και φερόμενους φιλάθλους από όλη την επικράτεια όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Για όλους εμάς το να βρίσκονται οι ομάδες της πόλης μας στις κορυφαίες κατηγορίες είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον προορισμό, κάθε αγώνας θα πρέπει να είναι μια γιορτή για την πόλη και προς αυτή την κατεύθυνση είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλουμε και να συνεργαστούμε με όλους τους αρμόδιους φορείς.

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ