image description

Ούτε μέρα δεν πρόκειται να χαθεί στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την απόφαση του Δ.Σ. της Super League 2 να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα και να επικυρώσει τη βαθμολογία. Σήμερα κιόλας έγινε η τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών, ενώ αφίχθη στην πόλη ο κ. Χριστοβασίλης για τις καθιερωμένες, τέτοιον καιρό, συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές.

Σε πρώτη προτεραιότητα είναι οι διαπραγματεύσεις με παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια, όπως Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Περιστερίδης, Σιόντης, Σεργκελασβίλι, Σκόνδρας και φυσικά θα ακολουθήσουν κι άλλοι, αφού ενδεχομένως να  προκύψουν και μια-δυο αποχωρήσεις παικτών που δεν έληγαν τα συμβόλαιά τους.

Εκτός των παικτών, ο πρόεδρος τα είπε και με τον κόουτς, ώστε όλες οι κινήσεις να έχουν και τη δική του έγκριση.

Ανάλογα με την εξέλιξη των εκκρεμοτήτων του ρόστερ και των απαντήσεων που θα δοθούν, θα έχουμε και τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς ΠΑΕ, ώστε να αρχίσει να σχηματίζεται το παζλ της επόμενης χρονιάς. Πάντως, σε ανύποπτο χρόνο ο κ. Γιαννίκης είχε τονίσει ότι δεν θα ήθελε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά λελογισμένες κινήσεις, αρκεί να βρεθεί λύση με τα γήπεδα προπόνησης.

Αυτοί που πιάστηκαν «απροετοίμαστοι» από τη διακοπή -και αναφερόμαστε κυρίως στους ξένους της ομάδας που πρέπει να βρουν πτήσεις για να καταφέρουν να φύγουν για καλοκαιρινές διακοπές- θα κάνουν για κάποιες ακόμα μέρες ατομικές προπονήσεις στο ΠΕΑΚΙ και θα αναχωρήσουν στην πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία.