Η πρόσφατη έλευση του κ. Χριστοβασίλη στα Γιάννενα δεν οδήγησε σε κάποια οριστική απόφαση, αλλά ήταν λίγο πολύ μία βολιδοσκόπηση προθέσεων με όσους μίλησε. Με το τεχνικό επιτελείο δεν έχει διαφανεί να υπάρχει κάποιο θέμα ώστε να μη συνεχιστεί η απόλυτα πετυχημένη συνεργασία, όμως ο ενδιάμεσος κρίκος παικτών και τεχνικού επιτελείου με τη διοίκηση, ρόλο που είχε μεταξύ πολλών άλλων ο Γιώργος Ντάσιος, φαίνεται να «σπάει»!

Στον Γιώργο Ντάσιο έγινε –σύμφωνα με πληροφορίες- πρόταση να αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή στις υποδομές και να αναλάβει τον γενικότερο σχεδιασμό τους, ρόλος που είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα για να λειτουργήσει σε ακόμα καλύτερο πλαίσιο τις υποδομές της. Όμως το να γίνεσαι από «πρόεδρος της Βουλής», «Υφυπουργός» είναι σαφώς υποβάθμιση ρόλου, κάτι που πιθανόν δεν θα δεχτεί ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ντάσιος είχε μία απόλυτα πετυχημένη θητεία αυτόν τον χρόνο που βρέθηκε σ’ έναν πρωτόγνωρο γι’ αυτόν ρόλο, είχε καταφέρει να ανοίξει πόρτες στην πόλη για την ομάδα, λόγω της αγάπης και του σεβασμού που τρέφουν οι πάντες προς το πρόσωπό του και μία δεύτερη υποστολή «σημαίας» θα είναι ένα σοβαρό πλήγμα για το πρεστίζ της ομάδας. Ήδη τα σχόλια που κατέκλυσαν τα social media δημιουργούν ένα πολύ βαρύ κλίμα και πάλι για την ομάδα, σε μια στιγμή που επικρατούσε ηρεμία και ανακούφιση από το κλείσιμο μιας κακής παρένθεσης στη Super League 2.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ούτε η ΠΑΕ έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι ούτε έχει αποκλειστεί η περίπτωση υπαναχώρησης του προέδρου, που όπως αναφέραμε και πιο πάνω έκανε μία βολιδοσκόπηση προθέσεων στο διήμερο της παρουσίας του και δεν ελήφθη καμία οριστική απόφαση για κανέναν.