image description

Παράταση στην παράταση παίρνουν οι ανακοινώσεις από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφορικά με τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Το γεγονός, βέβαια, ότι μέχρι τις 15 του μηνός που θα εκδικαστεί η προσφυγή του Λεβαδειακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ο ΠΑΣ θα είναι ακόμα ομάδα της Super League 2, τυπικά κρατάει τις εξελίξεις πίσω, αλλά από την άλλη ορισμένα πράγματα δείχνουν να έχουν δρομολογηθεί .

Στο μέτωπο των ανανεώσεων μόνο η παραμονή του Σιόντη θεωρείται δεδομένη. Σεργκελασβίλι, Αποστολόπουλος και Περιστερίδης θεωρούνται παρελθόν, ενώ με Μπουκουβάλα και Σκόνδρα δεν υπάρχει σημείο επαφής στα οικονομικά και οι δύο αρχηγοί της ομάδας μάλλον προστίθενται στο κάδρο των αποχωρούντων, αν δεν υπάρξει κάποια μεγάλη ανατροπή.

Αν στους παραπάνω προστεθούν και 2-3 παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, τότε το ρόστερ «αδειάζει», οπότε το προσεχές διάστημα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού θα απαιτηθεί διψήφιος αριθμός παικτών για να κλείσουν τα κενά του ρόστερ.

Πλάι στις εξελίξεις για τους παίκτες πρέπει να προστεθεί βέβαια και το θέμα του γενικού αρχηγού. Ο Ντάσιος ούτε ανακοίνωσε παραίτηση, αλλά ούτε και η ΠΑΕ τον μετέθεσε σε άλλο πόστο. Αργά ή γρήγορα, όμως, θα ανακοινωθεί τι μέλλει γενέσθαι, γιατί δεν διαφαίνεται σημείο σύγκλισης μεταξύ των δύο πλευρών.