Εκδικάστηκε στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή της ΠΑΕ Λεβαδειακός, η οποία θεώρησε ως παράνομη την απόφαση της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 2, καθώς η τροπολογία Αυγενάκη ήταν σαφής και αναφερόταν ότι οι τροποποιήσεις των προκηρύξεων μπορούν να γίνουν μόνο με τις ψήφους των ¾ του συνόλου των μελών του Δ.Σ. Έτσι απαιτούνταν 13 ψήφοι μεταξύ των 17 μελών του Δ.Σ., με την απόφαση της διακοπής να ψηφίζεται από 11 μέλη.

Την ημέρα διεξαγωγής του Δ.Σ. απουσίαζαν Δόξα Δράμας και Τρίκαλα και ο Απόλλων Λάρισας είχε δηλώσει “απών” και όχι “λευκό”. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις αυτές ΠΑΕ κατέθεσαν σήμερα νόμιμα έγγραφα στο Διαιτητικό Δικαστήριο ότι συναινούν κι εκείνες στη διακοπή, ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός των 14 ΠΑΕ που απαιτείται για να είναι καθ’ όλα νόμιμη η απόφαση.

Οι δικηγόροι πήραν προθεσμία κατάθεσης υπομνημάτων ως την Παρασκευή και η απόφαση θα εκδοθεί το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Σε ρεπορτάζ του mikriliga.com αναφέρονται και τα εξής:

Εκδικάστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή του Λεβαδειακού κατά της Super League 2 και των ομάδων που πήραν την απόφαση να διακόψουν το πρωτάθλημα.

Από τη μεριά των ομάδων που απουσίαζαν στο πρόσφατο ΔΣ (Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας, Τρίκαλα) όπου πάρθηκε η απόφαση, δόθηκαν κάποια απαραίτητα έγγραφα στην αρμόδια επιτροπή, μέσω των οποίων συναινούν στην διακοπή του πρωταθλήματος την οποία αποφάσισε η διοργανώτρια.

Την ΠΑΕ Λεβαδειακός εκπροσώπησε ο νομικός κ. Βαγιάκος, ενώ την πλευρά της διοργανώτριας και των ΠΑΕ οι κ. Βουγίδης, κ. Λίβας, κ. Αργυρίου, κ. Ρίζου κ. Μπιλίρης, κ. Σεβαστοπούλου, κ. Γκαγκάτσης.

Στη διαδικασία βρέθηκε και ο πρόεδρος της διοργανώτριας Λεωνίδας Λεουτσάκος, ενώ σε ό,τι αφορά την απόφαση του Διαιτητικού αναμένεται είτε την προσεχή Παρασκευή είτε από την επόμενη εβδομάδα.