image description

Δύο δικά της παιδιά θα έχει και πάλι στο ρόστερ της από τη νέα χρονιά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΑΣ. Τσελλίδη και Χαρατζόγλου διάλεξαν τη φετινή αγωνιστική περίοδο να φορέσουν και πάλι τη φανέλα του ΓΑΣ και να ενισχύσουν με την παρουσία τους τη γυναικεία ομάδα στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Η Δέσποινα Τσελλίδη από τη θέση της ακραίας και η Μελίνα Χαρατζόγλου από τη θέση της πασαδόρου είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουν αξιόπιστες λύσεις για τον προπονητή της ομάδας του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Δύο νεαρές αθλήτριες με πλούσιο ταλέντο, προπονητική συνέπεια ήθος και αγωνιστικότητα επιστρέφουν στο ΓΑΣ και είναι σίγουρο ότι η παρουσία τους ενισχύει το ρόστερ της γυναικείας ομάδας.Οι αθλήτριες δήλωσαν στο site του συλλόγου:

Δέσποινα Τσελλίδη:
«Επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς μου. Στην ομάδα που έκανα τα πρώτα μου βήματα, στην ομάδα που έκανα τα πρώτα μου όνειρα. Κάποτε είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα μας δω ψηλά. Θα δουλέψω για να γίνει η υπόσχεση πράξη. Όλοι μαζί, προπονητές, διοίκηση, συμπαίκτριες, εύχομαι και ελπίζω να τα καταφέρουμε με υγεία.Τους ευχαριστώ εκ των προτέρων».

Μελίνα Χαρατζόγλου:
«Είναι μεγάλη μου χαρά που φέτος θα επιστρέψω με τη φανέλα του ΓΑΣ και πάλι, στα γήπεδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, την διοίκηση, και το προπονητικό team, που ήταν δίπλα μου τόσα χρόνια και που για ακόμα μια φορά με εμπιστεύονται. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και μαζί με την ομάδα μου να πραγματοποιήσουμε όλους τους στόχους της φετινής χρονιάς. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά, δίχως τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες».

«Το ΔΣ καλωσορίζει την Δέσποινα και Μελίνα και πάλι στην ομάδα μας με την ευχή για καλή αγωνιστική χρονιά.».