Όλο τον χειμώνα ο κ. Γιαννίκης ζητούσε βελτίωση των γηπεδικών συνθηκών για να μπορεί η εξέλιξη των παικτών να είναι καθημερινή και να μη μένει στάσιμη όταν βρέχει ή κάνει παγωνιές. Έστω και με τεράστια καθυστέρηση η υπόσχεση του κ. Χριστοβασίλη προς τον κόουτς να γίνουν έργα, θα υλοποιηθεί και σύντομα η εικόνα των δύο γηπέδων που χρησιμοποιεί ο ΠΑΣ στο Πανηπειρωτικό, αλλά και το «Ζωσιμάδες» θα είναι άριστη.

Ο συντηρητής των γηπέδων ο κ. Δάλλας με το επιτελείο του είναι σε καθημερινή βάση πλέον πάνω από κάποιο από τα τρία γήπεδα και εκτελεί εργασίες. Η βαρύτητα προς το παρόν έχει δοθεί στο «Ζωσιμάδες», αλλά και στο Πανηπειρωτικό γίνεται καθημερινός έλεγχος, Mετά την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι θα γίνουν οι πιο σημαντικές εργασίες στο Πανηπειρωτικό, ώστε από τα μέσα Αυγούστου να έχει έτοιμες γηπεδικές λύσεις η ομάδα.

Όπως έχει δηλώσει ο κ. Κολόκας, πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ, η δουλειά που θα γίνει στα γήπεδα δεν θα είναι πρόχειρη, αλλά από εκεί και πέρα η συντήρηση θα πρέπει να είναι συχνή για να αντέχουν οι αγωνιστικοί χώροι και να είναι σε άριστη κατάσταση και τον χειμώνα.