Η εκκίνηση  της σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να είχε πρόχειρο χαρακτήρα, αλλά ήταν επιβεβλημένο να ξεκινήσουν οι προπονήσεις για να μην παραταθεί άλλο η αδράνεια των παικτών της ομάδας που από τα μέσα Μαρτίου και μετά προπονήθηκαν μόνο για ένα μήνα, τότε που υπήρχε η αίσθηση ότι θα γίνει επανεκκίνηση στη Super League 2.

Από Δευτέρα, πάντως, αλλάζουν πολλά και κυρίως θα γνωρίζουμε με πόσες ομάδες θα γίνει το πρωτάθλημα, αφού η Super League 1 θα συνεδριάσει το πρωί για να κάνει τις εισηγήσεις της στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που θα πάρει την τελική απόφαση. Η αύξηση των ομάδων θεωρείται δεδομένη αυτή τη στιγμή, με μικρό προβάδισμα στις προβλέψεις για 18 ομάδες. Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Ο κ. Χριστοβασίλης βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στα Γιάννενα και έτρεξε κάποια θέματα που είχαν μείνει πίσω, ενώ από την περασμένη εβδομάδα εξασφάλισε τριετές συμβόλαιο με τη NOVA με ένα αρκετά καλό ποσό απ’ ό,τι λεν οι πληροφορίες, που ανταποκρίνεται στο εμπορικό όνομα που έχει η ομάδα. Ομοίως έρχεται και δυνατή χορηγία για τη φανέλα!

Από εκεί και πέρα κλείστηκε συμφωνία για τις φανέλες και η έκπληξη είναι ότι φέτος εμπλέκεται τοπική εταιρεία, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε κάτι τελείως ξεχωριστό απ’ όσα είχαμε συνηθίσει!

Στο θέμα των γηπέδων επίσης έχουμε εξελίξεις, αφού πλέον εργολάβος έχει αναλάβει να συντηρεί «Ζωσιμάδες» και Πανηπειρωτικό και μάλιστα χθες ήταν και άνθρωποι εταιρείας με την οποία συνεργάζεται ο κ. Δάλλας, οι οποίοι έχουν τεχνογνωσία από τη συντήρηση γηπέδων της Μπουντεσλίγκα!

Ο κ. Χριστοβασίλης είχε και αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον κ. Γιαννίκη για να δουν τα θέματα των μεταγραφών. Υπήρχε μία μικρή δυστοκία με κάποιους ξένους που θέλουν να σιγουρευτούν ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ανέβει κατηγορία, αλλά από Δευτέρα και οι μεταγραφές ξένων θα μπορούν να τρέξουν πιο γρήγορα. Όσο για την εγχώρια αγορά, οι παίκτες κάνουν ολιγοήμερες διακοπές και οι απαντήσεις θα αρχίσουν να δίνονται από βδομάδα.

Για το θέμα του γενικού αρχηγού ο πρόεδρος παραμένει “σφίγγα”. Είναι θέμα που χειρίζεται αποκλειστικά ο ίδιος και θέλει ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής.

Τέλος αλλαγή θα υπάρξει και στο γραφείο τύπου με μια επιστροφή από τα παλιά!